Gjør ingenting istedet for det som er galt..

It is better to do nothing
Than to do what is wrong.
For whatever you do, you do to yourself.

 

Det er bedre å sitte stille og ikke gjøre noe, enn å gjøre det som er galt. Innimellom er det bare å senke skuldrene, pust ut og inn og la verden gå sin gang uten at du hiver deg inn i kampen. Jeg er en liten kamphane, eller høne, så det er vanskelig for meg. Føler jeg meg urettferdig behandla for eksempel, så får du høre det til ørene blir røde. Jeg er nesten en litt jerv eller en slags vond gnager. Nok om det.

Det nok i mange tilfeller bedre å bare lene seg tilbake og fortell på den måten din opponent/konkurrent at ordene eller handlingen ikke biter på deg. Du er kald som en agurk (høres jo myyye bedre ut på engelsk) og du kan bare la grinebiter-tankene skyves utav hodet og vekk i luften og tenke som så, at jeg er bedre enn som så, jeg er en tanke-ninja. Jeg tåler alt som slenges min vei :)

Vi skader jo tilslutt bare oss selv!

 

4 kommentarer

Min matgale verden

08.apr.2011 kl.07:32

Stilig med kalde agurker:0)

Mari-Anne

08.apr.2011 kl.08:23

Ice-ice-baby : )

Tove

08.apr.2011 kl.09:16

Så bra innlegg. Ser du tenker litt som meg. Tenker også at de sure menneskene som vil tråkke på deg for å fremheve seg selv jammen får seile i sin egen sjø og noen ganger er det like greit å la dem få høre det. Ha en strålende fredag!

hjelpmegselv

09.apr.2011 kl.09:10

Georgine:

Jepp!

Skriv en ny kommentar

hjelpmegselv

hjelpmegselv

33, Trondheim

Prøver å forandre verden gjennom meg selv. Prøver å bli bedre på flere plan. På andre plan er jeg helt ok og duger i massevis. Elsker å reise, øl, snille unger, krabbeklør, jobben min, stille stunder, bråkene stunder, en klapp på skuldra og en pizza på fredag. Vi har jo antagelig bare dette ene livet!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits