Livet er for kort!

Etter å i dag ha fått beskjed om at pappaen til to barndomskompiser døde på sjøen i helga, kan det passe å be alle dere søtiser som er innom at livet er kort. Det vet vi jo fra før, men det kan gjentas.

Ikke utsett noe fint du kan si eller gjøre for andre til i morgen, ikke start en krangel uten å vurdere inderlig om det er verdt tiden og engasjementet ditt. Ikke sloss for kampens skyld, men la noen kamper gå forbi og bruk tiden på å gi dine nære og kjære og ikke minst ukjente noen fine stunder i stedet. Gi ros eller hold munn!
Ikke vær ekkel, men vær våken og følg med hvordan du påvirker mennesker.

Fortell alle du liker at du faktisk liker dem, elsk som om morgendagen ikke kom og lev livet her og nå!

Livet er ment for å nytes!

Kjære fine guttene som mistet den flotte og morsomme pappaen sin: ta vare på hverandre og ta frem de fine, gode minnene. Han vil alltid være i deres hjerter!

2 kommentarer

Eldeen

04.apr.2011 kl.23:28

Uff, så trist. Ja, livet er alt for kort. Så i dag ga jeg en klem til en vilt fremmed dame som jeg prata litt med etter at vi hadde trent sammen på sykehuset. :)

Min matgale verden

05.apr.2011 kl.07:08

Helt sant. Og veldig trist.

Vi må nyte hvert sekund, oppkast eller ikke;0)

Men idag følse alt litt bedre:0)

God tirsdag!

Skriv en ny kommentar

hjelpmegselv

hjelpmegselv

33, Trondheim

Prøver å forandre verden gjennom meg selv. Prøver å bli bedre på flere plan. På andre plan er jeg helt ok og duger i massevis. Elsker å reise, øl, snille unger, krabbeklør, jobben min, stille stunder, bråkene stunder, en klapp på skuldra og en pizza på fredag. Vi har jo antagelig bare dette ene livet!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits