What we think, we become.

sier man i buddhismen. Har du prøvd det?

Jeg har skrevet om det før, mange ganger :) Men jeg liker tanken på hvilken kraft fantasien har, så nå kommer det litt mer om dette.

Se for deg at du står foran et speil og ser på deg selv. Kan du smile? Kan du se gleden i øynene dine, kan du se omsorgen du har i dine øyne, kan du se at du er verdt all verdens gull og diamanter?

Fortell deg selv der du står at du kan flytte fjell, du kan nå dine mål (du har allerede nådd dem), du har tatt av 10 kg før sommern, du har slutta å røyke, du har starta på trene, du har begynt å spise grønnsaker, du er flott å se på, du er snill som bare det, du er nydelig og glad.

SMIL til deg selv, selv om evn tårene sprenger på. Hjernen oppdager omtrent ikke forskjellen skjønner du, og om du greier å smile, så frigjør du gode energier i hodet ditt og dagen ser allerede litt lysere ut. Skap dine mål, små og store og bestem deg for at du er allerede det du drømmer om.


Om utfordringene er store som fjellsider, så prøv. Du kommer i allefall ingen vei med å stå der nede og beundre (opp)sikten!


Opp og hopp og bestem deg for hvem og hva du er med en gang!

3 kommentarer

Min matgale verden

12.apr.2011 kl.07:56

Supert:0) Jeg skal rett i speilet og skryte litt av min lekre nese;0) Eller iallefall overbevise meg selv om at det er bare jeg som ser det der kjøttsåret:0) (jeg liker ordet kjøttsår, det blir liksom litt voldsommere da;0))

Ha en vilter sykedag med Piraten:0)

forandringensvei

12.apr.2011 kl.08:55

Godt innlegg :)

Eldeen

12.apr.2011 kl.17:05

Godt skrevet! =D

SV: Hehe, ja, det burde jeg jo ha tenkt på. Da er det ingen fare om jeg flytter til Afrika. :) Tusen takk! I dag har jeg faktisk greid flere skritt enn jeg trodde jeg skulle greie i dag, og klokka er jo ikke mer enn fem! :) Det hjelper med motiverende kommentarer på bloggen. :)

Skriv en ny kommentar

hjelpmegselv

hjelpmegselv

33, Trondheim

Prøver å forandre verden gjennom meg selv. Prøver å bli bedre på flere plan. På andre plan er jeg helt ok og duger i massevis. Elsker å reise, øl, snille unger, krabbeklør, jobben min, stille stunder, bråkene stunder, en klapp på skuldra og en pizza på fredag. Vi har jo antagelig bare dette ene livet!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits