Ord kan både ødelegge og skape

Words have the power to both destroy and heal. When words are both true and kind, they can change our world.

Du vet at om du forteller deg selv dag ut og dag inn at du ikke duger, nei da duger du heller ikke. Snu om på trenden og fortell deg selv hvor nydelig du er. Du er flott og verdt flere tonn med gull!

Ordene vi bruker både på oss selv og andre kan ødelegge. Vonde ord kan skape ikke bare en dårlig dag, men kanskje et helt dårlig liv. Tenk deg om før du bruker dem. Legg inn en buffer på 15 sekunder og om ordet likevel må ut, så si det inni et lommetøkle i stedet :)

 

Snille ord kan gjøre en kjip dag helt fantastisk nydelig. Snille ord kan forandre et menneskeliv. Hva er vitsen med ødeleggende ord i et kort kort liv. Vi skal jo alle dø en dag og hvorfor bruke kjipe ord?

 

Nå skal jeg krype ned fra min høye hest for jeg er kjempeflink til å eksplodere feks, jeg kan si mye vondt jeg, både til meg selv og om andre. Men jeg er blitt flinkere og jeg tenker meg om nå, mer enn før.

Jeg ønsker å være behagelig for andre, jeg ønsker å være behagelig for meg selv.

Jeg er jo egentlig verdens flotteste pirat-mamma, så da må jeg hver dag velge å være nettopp det og ikke en sur gammel bitch.

Har du noen gode ord du kan fortelle deg selv i dag? Her er mine;

Jeg er fantastisk, jeg kan skape gode dager for andre, jeg er flink til å trene, jeg er god på leke med piraten, jeg er en omtenksom kjæreste og jeg er supersunn og slank! ;)

(fantastien min kjenner iallefall ingen grenser..)

4 kommentarer

Eldeen

14.apr.2011 kl.20:36

Jeg er glad for at du ikke er en sur gammal bitch, men er søt bloggedame med masse fint å si. <3

hjelpmegselv

14.apr.2011 kl.20:38

Eldeen:

Søøøtnosen!

Stilletrille

14.apr.2011 kl.20:46

Det er så utrolig herlig å lese bloggen din! Du skriver så bra, og tar opp slike ting som så mange egentlig sliter med - ant - automatiske negative tanker. Tenk om vi kunne snudd om alle disse tankene vi tenker til positive tanker. Åh - da ville vel dagene være hundre ganger bedre. Ønsker deg en nydelig torsdag kveld, og sender gode tanker for helgen. =0) ~stilletrille~

lisemor

15.apr.2011 kl.09:52

SV: Nja, som jeg skreiv til MissM, tviler på at dette er nok for å få kropp til ny bikini, akkurat i år blir det nok shorts og t-skjorte på stranda :P

Ser jo at dette kanskje er stikk i strid med akkurat det du skriver her, menmen... Jeg er vant til å ha "kvinelige former", men akkurat nå, etter 5 mnd sykemelding, er jeg enorm, og det er noe med å føle seg vel med seg selv... Satser på et bedre år neste år ;)

Skriv en ny kommentar

hjelpmegselv

hjelpmegselv

33, Trondheim

Prøver å forandre verden gjennom meg selv. Prøver å bli bedre på flere plan. På andre plan er jeg helt ok og duger i massevis. Elsker å reise, øl, snille unger, krabbeklør, jobben min, stille stunder, bråkene stunder, en klapp på skuldra og en pizza på fredag. Vi har jo antagelig bare dette ene livet!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits