Treningsglede?

Trening kan være verdens beste dop, det kan også gi verdens dårligste samvittighet. Om trening gir deg livslyst, glede, energi og en bedre kondisjon er det så godt for deg. Men å komme dit kan være vanskelig for mange. Noen greier ikke å finne treningsgleden og det blir bare et ork og man får dårlig samvittighet om man ikke vil trene en dag eller uke.

Jeg har aldri vært den store treningsnarkomanen. Jeg har forsøkt meg på både handball, fotball, undervannsrugby, klatring og vanlig treningsstudio. Jeg fant ikke ut at noe av dette var noe sælig gøy. Jeg hater å løpe, men kan til nød finne på å sykle meg en tur.

Men så skjedde det noe; jeg fikk barn. 5 uker etter at hun kom til verden starta jeg på trening for første gang i mitt liv (i allefall reglemessig trening) og jeg sa til meg selv. Prøv nå å legg inn en vane, tren pilates hver søndag og ikke vær skuffet om du ikke gidder en dag.


Disse tåfisene elsker pilates og spinning


Ganske så raskt ble søndagspilates en vane og jeg kjente etter noen måneder at jeg kunne fylle på med en treningsdag til. Sånn skapte jeg en treningsglede i meg selv, fordi jeg ikke hadde noe mål om å bli tynn, løpe maraton eller andre mål. Jeg lurte rett og slett meg selv til å trene mer og mer og plutselig var gleden og målet der.

Nå trener jeg mellom 2-3 ganger i uken og synes det er helt topp å slite meg ut på en spinningtime. Målet er jo selvfølgelig å se knæsj ut i bikini til sommern ;)

Jeg kjenner at treningen gir meg en selvtillitt og glede over hva jeg får til og det påvirker resten av dagen også.

Jeg har jo pæsa dere mye om målsettinger og mål skal man ha, men kanskje må man innimellom lurte kroppen og hjernen litt på veien, slik at man kan sette seg et mål lengre frem i prosessen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hjelpmegselv

hjelpmegselv

33, Trondheim

Prøver å forandre verden gjennom meg selv. Prøver å bli bedre på flere plan. På andre plan er jeg helt ok og duger i massevis. Elsker å reise, øl, snille unger, krabbeklør, jobben min, stille stunder, bråkene stunder, en klapp på skuldra og en pizza på fredag. Vi har jo antagelig bare dette ene livet!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits