Orienteringsløp og kolibriegg!

Påsken, den feires på hytta til pappa. Hvert år, med stort sett de samme menneskene. Forskjellen fra år til år er at vi blir en til, da vi ungene gård imellom får unger etterhvert som åra går.

I år er intet unntak. Vi spiser frokost sammen og lytter til påskelabyrinten på radioen med Viggo Valle. Hans stemme er påske for meg. Påska for meg er mere verdt enn julen. Helt sant!

En dag i påsken har vi orienteringsløp på eiendommen. Dette løpet er mer enn labyrint, og/eller tralt/gåtur. Noen av oss henger ut poster med spørsmål også deles vi inn i lag alt etter hvor mange vi er. Spm er alle som vil med å lager og man får ikke svare på egen spm. En annen greie med tralten er at vi ser over eiendommen, som faktisk er vanvittig diger samtidig.

Premien er en vandrepokal i utgangspunktet (ofte en pose godis) eller en artig bok som kan ligge på hytta.

Noen år har vi hatt orienteringsløpet inne pga av dårlig vær. Det fungerer litt dårlig, da det blir bittelitt trangt om plassen.

Så da er det bare å ta frem solkremen, solbrillene, pølsa og bålet; for nå, nå er det påsketid!

 

God påske flottinger!

2 kommentarer

RagnaRock

18.apr.2011 kl.14:33

For en herlig familie! God påske!!

Min matgale verden

19.apr.2011 kl.19:29

Herlig God påske til deg og!

Høres ut som en knasende koselig påske!

Vi hadde og sånne løp her når jeg var liten, synd det tok slutt egentlig, mange gode minner!

Kos deg og nyt!! Og sånne tenkepauser er lure, jeg merker ofte at jeg endrer syn etter å ha tygget litt på spørsmål, men da har man jo som regel allerede svart.....

Skikkelig rotete kommentar dette! Men du skjønner vel hva jeg mener:0)

Lykkelige påskebobler herved oversendt!

Skriv en ny kommentar

hjelpmegselv

hjelpmegselv

33, Trondheim

Prøver å forandre verden gjennom meg selv. Prøver å bli bedre på flere plan. På andre plan er jeg helt ok og duger i massevis. Elsker å reise, øl, snille unger, krabbeklør, jobben min, stille stunder, bråkene stunder, en klapp på skuldra og en pizza på fredag. Vi har jo antagelig bare dette ene livet!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits