Å stå støtt i seg selv

Hei Tuva, hvem er du og ikke minst er du den du ønsker å være?

Tja.. noen dager, noen timer, innimellom slagene så er jeg meg selv, fullt og helt. Jeg har selvtilliten til å vise verden at her er jeg og ta meg for den jeg er, om dere ikke liker meg, så gir jeg bæng i det, nemlig!

Andre dager er ikke sånn, da kjenner jeg stresset over å ikke være bra nok henge i skuldrene og humøret er ikke alltid på topp. Sånn har vi det vel alle, innimellom?

Det er da man må finne igjen seg selv, finne igjen selvtilliten som la seg litt lenger bak i hjernebarken og man må bare trå til og smile. Det er det viktigste, om du er sur og lei, still deg forran speilet og smil. Uansett hvor tåpelig du føler deg og evn ser ut, så smil. Kanskje kan du le av deg selv også?

Finn deg selv og prøv å stå støtt. Det er ikke alltid like lett og jeg snubler rett som det er selv som sagt. Men prøv; venner og familie fortjener jo at du gjør ditt beste, men mest av alt fortjener du selv å være deg selv så ofte som mulig og aller helst hele tiden!

Det er du som er best på å være deg og sama pokker om du snubler noen ganger, så er du bare menneske du også.

Stå på og finn igjen det gode snille omsorgsfulle herlige vesenet du har inni deg.

Smil til verden og du kjenner deg selv (stå støtt!)


Sånn, da er dagens peptalk over, gå ut å forandre verden! Gjør den til et bedre sted :)


5 kommentarer

Trude

16.apr.2011 kl.09:58

fint bilde

Stilletrille

16.apr.2011 kl.10:20

Hei på du, Tuva! Tusen takk for koselig melding å våkne til i dag da jeg tittet innom bloggen min. Du er så god! Ønsker deg og dine (både lille pirat og den litt større) en nydelig lørdag. Håper dere har deilig sol som varmer litt ekstra hos dere =0) Nå skal jeg inn på badet og smile litt til meg selv, og legge bort den trøtte masken.. It's time to make some changes ;0) ~stilletrille~

RagnaRock

16.apr.2011 kl.10:28

Og der fikk man dagens oppmuntring før 8 timer på jobb! :D Tusen takk, den behøvdes!

Eldeen

16.apr.2011 kl.11:34

...Og hvis man trenger å hyle og skrike og trampe i gulvet, så kan det være ganske frigjørende å få det gjort også. Da føler en seg litt som en er fire år igjen, og da kanskje en begynner å le, når en tenker på hvor rart det må se ut, og når en kjenner hvor godt det er å bare være latterlig barnslig noen ganger. :)

SV: Med mindre hun har blitt lesbisk, så tror jeg ikke at hun har fått seg samboer og flytta hjemmefra. Hun er nemlig kastrert og er veldig lite interessert i menn. =P Men nei, hun har ikke kommet hjem igjen enda, og jeg er lei meg. Jeg savner henne! Vi gikk lang tur i skogen for å lete henne i går, men der fant vi bare en annen katt, så det hjalp ikke så mye.

Ja, jeg er skjønn, og du er herlig! Håper du har en superduperfin helg! :)

Eldeen

17.apr.2011 kl.16:03

SV: Ja, det var en enorm lettelse! :) Jeg har en veldig sløv søndag, uten behov for hyling og tramping, heldigvis. Hehe. ;) Ha en fin dag du også! :)

Skriv en ny kommentar

hjelpmegselv

hjelpmegselv

33, Trondheim

Prøver å forandre verden gjennom meg selv. Prøver å bli bedre på flere plan. På andre plan er jeg helt ok og duger i massevis. Elsker å reise, øl, snille unger, krabbeklør, jobben min, stille stunder, bråkene stunder, en klapp på skuldra og en pizza på fredag. Vi har jo antagelig bare dette ene livet!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits