Tenkepause

Jeg prøver å jobbe med å ta pause. Særlig når noen sier noe til meg. Jeg vil gjerne ha en pause, slik at tankene får samlet seg, slik at jeg ordentlig kan se den jeg snakker med i øyene og ikke bare svare på autopilot, en pause for å la tanker og følelser slippe til og kanskje mest slippe forbi, før jeg svarer. Jeg vil svare etter en tenkepause..

Innimellom rekker man det ikke, man åpner munnen og ut kommer det snodigste svar, noen ganger surt, noen ganger søtt, noen ganger bittert, andre ganger helt følelsesløst. Kjenner du at du er på autopilot når du svarer innimellom? Greier du å ta en tenkepause og la spørsmålet eller samtalen synke inn i deg?

Kanskje om jeg legger inn et dypt inn og ut-pust før jeg svarer, så rekker jeg å sjekke om følelsene eller svaret som vil ut er det rette svaret eller om jeg skal vri hjernen en gang til før jeg snakker.

hmm.. kanskje det.. noen som har andre forslag til tenkepause?

 

Én kommentar

Gunn

22.apr.2011 kl.22:36

Genialt:)

Skriv en ny kommentar

hjelpmegselv

hjelpmegselv

33, Trondheim

Prøver å forandre verden gjennom meg selv. Prøver å bli bedre på flere plan. På andre plan er jeg helt ok og duger i massevis. Elsker å reise, øl, snille unger, krabbeklør, jobben min, stille stunder, bråkene stunder, en klapp på skuldra og en pizza på fredag. Vi har jo antagelig bare dette ene livet!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits