Lykkestjerne over hodet?

Har du merket deg at noen personer får tilsynelatende til alt de prøver på. Om det er å gå ned 14 kg på 2 mnd etter et svangerskap eller om det er å springe maraton samtidig som de er himla gode på feks spydkast?

Noen greier alt og vi andre står igjen ved startstreken fulle av beundring og tenker, dette greier jeg aldri.. NEI, vet du hva, om du tenker sånn, så vil det også gå sånn.. Om hjernen din hører det mange nok ganger at du ikke greier det, så gjør du heller ikke det altså min gode venn.

Prøv å snu om på tankegangen; si til deg selv; Dette greier jeg, dette fikser jeg, jeg er en ener og jeg gjør så godt jeg kan og enda bedre. Jeg er superflink og jeg greier det jeg vil, ingenting kan stoppe meg på min vei mot himmelen!

Slik snakker en som tilsynelatende har en lykkestjerne over hodet til seg selv. Prøv det, gjør det, gjennomfør det!Sats på å nå månen, om ikke så treffer du iallefall en stjerne!

2 kommentarer

RagnaRock

30.apr.2011 kl.15:06

Moralen er vel at man ikke skal overlate ting til tilfeldighetene om man vil oppnå noe! :D

Min matgale verden

30.apr.2011 kl.18:39

Helt sant:0)

Ananas inni altså! Hm, det var en tanke ja:0)

Nydelig bilde du hadde, er det ditt?? Fra påsken?

Påsken vår var nydelig,

og med det været vi hadde ble alle opplevelser dobblet opp. Fisking og turer, en liten fest og hagearbeid! Veldig nøgd!!

Du da??

Skriv en ny kommentar

hjelpmegselv

hjelpmegselv

33, Trondheim

Prøver å forandre verden gjennom meg selv. Prøver å bli bedre på flere plan. På andre plan er jeg helt ok og duger i massevis. Elsker å reise, øl, snille unger, krabbeklør, jobben min, stille stunder, bråkene stunder, en klapp på skuldra og en pizza på fredag. Vi har jo antagelig bare dette ene livet!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits