Lykken er..

å våkne opp av en lys klar stemme som roper på mamma og nusser kinnet ditt

en varm kopp te i selskap med en god venn

å kjenne på at man er på rett vei

å kjenne på at hverdagen ikke er grå

å krype under dyna til samboern en kald kveld

å kjenne på at man er elsket og at man har overskudd til å elske tilbake

en bitte liten sjokoladebit etter en strevsom ettermiddag

å kjenne på at livet er ganske så flottLykken er noe man må kjempe for!

2 kommentarer

Min matgale verden

14.mar.2012 kl.06:34

Gode ting.Livet er herlig!

I går fikk jeg slengkyss fra en av ungene når jeg gikk hjem. "arbeidet" mitt sender slengkyss til meg, kan det bli bedre? :)

Eldeen

14.mar.2012 kl.09:48

En trenger ikke nødvendigvis å kjempe for den en gang. Hvis en bestemmer seg for å være lykkelig, så er en lykkelig. Lykke kan en til og med kjenne på når det er tøffe tider. Men det krever jo selvsagt at en vil det selv - ikke alle VIL være lykkelige, og i alle fall ikke i tider hvor det nærmest er forventa at en skal være ulykkelig. Ikke forstår jeg hvorfor, men sånn er det nå vel kanskje bare? :) Jeg har i alle fall bestemt meg for å være lykkelig, så da er jeg det. :)

SV: Tusen takk! Ja, nå var det lenge siden! Jeg tenkte faktisk på deg her en dag, og tenkte at nå måtte jeg se til å få ut fingeren og besøke bloggen din igjen snart. Dessverre var jeg ikke i nærheten av en pc akkurat da, men så kom du meg jammen i forkjøpet gitt, så da slapp jeg å glemme det igjen. Koselig å "se deg", håper du har fantastiske dager! :D

Skriv en ny kommentar

hjelpmegselv

hjelpmegselv

33, Trondheim

Prøver å forandre verden gjennom meg selv. Prøver å bli bedre på flere plan. På andre plan er jeg helt ok og duger i massevis. Elsker å reise, øl, snille unger, krabbeklør, jobben min, stille stunder, bråkene stunder, en klapp på skuldra og en pizza på fredag. Vi har jo antagelig bare dette ene livet!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits