En finfin morgen

Det avhenger ikke av hvordan du har det, men hvordan du tar det!

Lille frøken pirat var klar for kaptein sabeltann omtrent for en time sia. Jeg har satt en rundtstykkedeig uten oppskrift, gleder meg til å smake på resultatet.

Det er jo sånn tenker jeg at siden jeg vet at jeg må stå opp hver dag klokka 0600, så får jeg bare innse at sene kvelder kan ødelegge dagen etterpå og heller legge meg tidlig, så har jeg faktisk en mulighet til å stråle selv klokken seks.
Man tilpasser seg situasjonen, istedet for å klage over hvor trøtt man er.
Smell i hop en bolledeig, tegn strekmenner og syng ørten barnesanger, da nærmer vi oss ordentlig morgen og livet går sin vante gang.

Kunne jo ha gjespa og surmula, det er kjedelig det:)

4 kommentarer

RagnaRock

06.nov.2011 kl.07:19

Plutselig hadde jeg det ikke så travelt med å få barn. xD Men det er jo godt, å bare gå rundt og sulle og kose seg tidlig om morgenen, mens man bare slapper av, tegner, hører på pedagogisk riktige barnesanger, setter på en deig, et eller annet. Fikk nesten litt flashbacks til praksistiden min i bhg av å lese denne teksten. ^^

kreativskriving

06.nov.2011 kl.07:27

Fin blogg!

Skjønt med en kommentar tilbake.

Min matgale verden

06.nov.2011 kl.07:43

Før du vet ordet av det er du blitt et morgenfriskt A menneske;0) Neida, men å så bra at du gjør det på den måten. God start på dagen! Håper rundstykkene blir knall gode!! Og du har satt deig LENGE før meg! Nå tror jeg at jeg må gjøre det samme;0) Gooood søndag!!

Mari-Anne

06.nov.2011 kl.12:19

Det er jo noe spesielt med disse tildige morgenene også da, masse kos og når klokka har passert 10 har du fått gjort mer enn en hel ettermiddag ellers. Idag var det heldigvis min tur til å sove utpå her - DEILIG! Våknet til lukten av nykokt kaffe halv 10 og en gutt overlykkelig over å få krabbe oppi senga mi for å leke. Nå dupper han, mannen er en snartur på jobb og jeg - jeg drikker kaffe, maler og koser meg : )

Skriv en ny kommentar

hjelpmegselv

hjelpmegselv

33, Trondheim

Prøver å forandre verden gjennom meg selv. Prøver å bli bedre på flere plan. På andre plan er jeg helt ok og duger i massevis. Elsker å reise, øl, snille unger, krabbeklør, jobben min, stille stunder, bråkene stunder, en klapp på skuldra og en pizza på fredag. Vi har jo antagelig bare dette ene livet!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits