Et knekkebrødforsøk


Ovn:varmluft 150 grader
Tilsammen 6 dl med kruskakli, solsikkekjerner, hvetekim, linfrø, litt salt og amaranthmel. Slo over 3dl vann og lot det svelle ti min.
Deretter fordelte jeg det hele over en plate med bakepapir og satte i ovnen. Etter 6 min rulla jeg over pizzahjul og lot platen stå inni i ovnen i 20 min til.
Nam nam!

Moro å prøve noe nytt. Uansett om man lykkes eller ei, så tror jeg vi skaper nye veibaner i hjernen og utvikler oss.
Livet må prøves i alle retninger og på alle sider.
Piraten gumla i allefall i vei og det samme gjør mor.

Nå er huset støvsugd, loffbrødet er ferdig. Nå gjenstår kun noen timers lesing og oppgaveskriving, så er det i allefall fri:)

2 kommentarer

Min matgale verden

12.nov.2011 kl.11:12

Wow frøken effektiv!! Høres ut som en bra lørdag! Her plukker vi takstein og mose av et gammelt vognhhus, før det raser ned over min søte moped!! Nybakte rundstykker snart klar til arbeidsgjengen, som inkluderer min mor og far i tilegg til oss 4. Og så skal jeg en liten tur ut med venninner senere, det blir kos!

Nyt lørdagen da du:0)

Mari-Anne

12.nov.2011 kl.19:12

Hjemmelagde knekkebrød er smaskens! Jeg skal kjøre på med en porjon snart jeg også. Her i huset har vi nemlig plutselig blitt knekkebrød med gomme-spisere : )

Skriv en ny kommentar

hjelpmegselv

hjelpmegselv

33, Trondheim

Prøver å forandre verden gjennom meg selv. Prøver å bli bedre på flere plan. På andre plan er jeg helt ok og duger i massevis. Elsker å reise, øl, snille unger, krabbeklør, jobben min, stille stunder, bråkene stunder, en klapp på skuldra og en pizza på fredag. Vi har jo antagelig bare dette ene livet!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits