Speak or act with an impure mind, And trouble will follow you


For in craving pleasure or in nursing pain
There is only sorrow.

To share happiness.
And to have done something good
Before leaving this life is sweet

Buddha var en klok mann på mange vis.
Alle vi gærninger her på jorden trenger et rent sinn, omtanke for andre, etiske og moralske verdier og vi må la vær å lulle oss inn i elendigheten, men heller ta et steg til siden og se fremover når noe slår oss i panna eller bakhodet.

Vi burde være litt mer kardemommeby og litt mindre ego og selvsentrerte. Fokusere på de millionene som faktisk går til mineryddig, istedet for de millionene norsk folkehjelp bruker på andre ting.

Tenke over for ufattelig heldige vi er som bor her i en rik verden, med julehandel og billig ribbe å bekymre oss for.

Husk alle de millionene i flyktingeleire, som leter etter en trygg havn å lande i, en skulder å lene seg på og kanskje en matbit.

Tenk på alle de millionene som har mista mor og far i hiv/aids, alle de små ungene som plutselig blir foreldre for egne små søsken, som ikke engang aner at det er jul snart.

Bry deg litt mer, bruk litt mindre, spar miljø og forsøk å redd verden så langt du makter.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hjelpmegselv

hjelpmegselv

33, Trondheim

Prøver å forandre verden gjennom meg selv. Prøver å bli bedre på flere plan. På andre plan er jeg helt ok og duger i massevis. Elsker å reise, øl, snille unger, krabbeklør, jobben min, stille stunder, bråkene stunder, en klapp på skuldra og en pizza på fredag. Vi har jo antagelig bare dette ene livet!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits