Du greier alt, bare du vil det nok!


?FORSKJELLEN MELLOM SUKSESS OG FIASKO HANDLER IKKE OM HVA MAN HAR, MEN HVA MAN VELGER Å GJØRE MED SINE RESSURSER.?
Slipp deg løs, tenkt stort, du kan hvis du vil, ingen stopper den som vil nok?.

Egil Søby

Nettopp. Finnes det noe du har lyst til å gjøre? Noe rart, noe sprøtt, noe du nesten rødmer av å tenke på fordi det virker så fjernt og underlig?
Hva skal til for at du hiver deg utti det og forsøker? Hva skal til for at du tror det er mulig?
Finnes det noen som har gjort det før deg?
Krever det penger? Kan du spare opp til det? Er det noe du kan utdanne deg til? Finnes det kurs? Eller trenger du bare mot? Mot er ikke bare bare, men om du mangler både mot, penger og muligheter, er det jo kanskje litt værre, men helt klart ikke umulig da heller.

Jeg har snart lagt tilbake en halv mastergrad på deltid med full jobb, samboer og en toåring. Det vil si at lille piraten var knappe 3 uker når jeg var på min første samling på denne mastergraden. Jeg har antagelig godt over 1,5 år igjen enda. Men sånn går det når man bare studerer deltid. Jeg var jaggu ikke sikker når jeg slengte meg på om jeg kunne klare dette og resultatene er ikke fantastisk gode, men til å være meg på deltid er det helt ok.
Dette var noe jeg drømte om, men som jeg ikke trodde var mulig. Mye pga av en ødelagt bachelorgrad, men jeg hadde heller ikke troen på at lille meg kunne studere ledelse på mastergradnivå.
Jeg hadde en ganske kjedelig jobb som virkelig gjorde at jeg dagdrømte mye og denne bloggen er også et resultat av den kjedelige jobben. Jeg kunne bruke mye tid på å tenke og ønske meg et annerledes liv. Sånn sett var jobben flott!:)

Før i verden (nå også) hadde jeg en drøm om å bo utenlands. Jeg laget en pakt med min eks-samboer om at vi en dag skulle bo utaskjærs. Forholdet sprakk, men jeg endte da opp med å bo i afrika et semester. Det er jo ikke like vidunderlig og tøft som å pakke sekken, si farvel og kjøpe seg en hengekøye på Cuba, men for meg var det oppholdet en eyeopener og jeg forandret meg voldsomt på den tiden og i tiden etterpå, for det gjorde uslettelige inntrykk på meg og jeg drømmer enda om å dra tilbake dit.

Jeg vet at dette er repeat for dere gamle lesere, men jeg er veldig opptatt av å ikke miste den "barnslige" troen på at universet jobber for at du skal få ønskene dine oppfylt, bare du ønsker det nok.

Drømt stort, drøm vakkert og gjennomfør! Du kan greie alt!

2 kommentarer

Hylja

14.nov.2011 kl.17:16

Åh, det var en liten oppmuntring å lese at du er på masternivå nå, til tross for en ødelagt bachelorgrad. Det finnes håp for meg også! :D

Tove

14.nov.2011 kl.18:06

Så flink du er. For syv - åtte år siden ville jeg videreutdanne meg i tysk og tok noen kurs på mastergradstudiet i språk bare for å bli en bedre lærer, etter 4 år var jeg ferdig og sto med vitnemålet i hånden. Fortsatt synes jeg det er uvirkelig, og skjønner ikke at jeg klarte det med to unger som fortsatt var i grunnskolen. Bare stå på. Vær tålmodig og plutselig står du der.

Skriv en ny kommentar

hjelpmegselv

hjelpmegselv

33, Trondheim

Prøver å forandre verden gjennom meg selv. Prøver å bli bedre på flere plan. På andre plan er jeg helt ok og duger i massevis. Elsker å reise, øl, snille unger, krabbeklør, jobben min, stille stunder, bråkene stunder, en klapp på skuldra og en pizza på fredag. Vi har jo antagelig bare dette ene livet!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits