Drøm stort og vågalt! Jeg skal bli en stor forfatter feks

Her en drøm jeg har: jeg ønsker å lære meg å skrive. Ordentlige spennende krimnoveller eller romaner, med spenning og grøss. Iskalde mord og hensynsløse banditter.
Er det noen som vet hvordan man kan lære litt mer om det? Jeg skjønner jo at man etter et slikt kurs evn ikke kan skrive en bestselger, men jeg ønsker bare å vite mer om prosessen og muligheten for å komme seg videre når man sitter fast osv.
Jeg er så glad i å skrive at jeg gjerne vil gjøre noe mer konstruktivt med prosessen og ikke bare skrivle ned blogginnlegg og sanger. Ikke at det ikke er innmari koselig det også, men jeg har lyst til å skrive noe lenger.

Hm .. Det var ukas drøm, om den er stor og evn blir større eller om den forblir som den er som en drøm som driver meg forover og kanskje mot andre hold, det vet man jo ikke.
Men deilig å ha drømmer er det uansett!

4 kommentarer

May-Teresa

15.nov.2011 kl.15:39

så fin blogg du har! :-)

Hylja

15.nov.2011 kl.15:47

Hvis du finner et slikt kurs, så melder jeg meg på sammen med deg!

itstoday

15.nov.2011 kl.15:51

Fin blogg du har, håper du har hatt en fin dag!

Elin

15.nov.2011 kl.17:51

Vet at det finnes gartis skrive kurs i Trondheim. Hvor er jeg ikke sikker, men googgle litt så er det utrolig hva en kan finne :-D Drømmer er viktige og utrolig energigvende! Ingenting er umulig <3 Ha en vakker kveld :-)

Skriv en ny kommentar

hjelpmegselv

hjelpmegselv

33, Trondheim

Prøver å forandre verden gjennom meg selv. Prøver å bli bedre på flere plan. På andre plan er jeg helt ok og duger i massevis. Elsker å reise, øl, snille unger, krabbeklør, jobben min, stille stunder, bråkene stunder, en klapp på skuldra og en pizza på fredag. Vi har jo antagelig bare dette ene livet!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits