En gulrotfest

Jeg er på en slags vei mot vegetarianer, ikke fullblods og ikke ekstrem på noe vis, men takker nei til priorkylling og gildekjøtt, så fremt det ikke er økologisk.
Men jeg er jo ikke en jævel på grønnsaker heller.

Hehe, ikke rare veggisen med andre ord. Vel, jeg jobber med saken. Prøver å ganske i meg frukt og grønt så ofte det lar seg gjøre (innimellom). Poenget er ikke at jeg ikke liker det, men jeg husker på en måte ikke på å forsyne meg av det og husker ikke å lage det til absolutt alle måltid.
Nå høres jeg jo helt corny, men bare with me..

I dag kutta jeg opp gulrøtter og stekte i olje, snurra også saltbøssa over det hele noen ganger. På den måten fikk jeg i meg et par gulrøtter.
Har også spist et mandarinbåt og stekt fennikel. Du verden så flink jeg var.
I går spiste jeg til og med noen eplebåter. Det kommer seg, det kommer seg.

Vi har jo fruktkurv på jobb, men jeg er litt for flink til å gå forbi. Det blir ikke fem om dagen altså, mer toppen to.
Vel, fra nå av skal jeg forplikte meg litt mer altså. Jeg kjenner jo at kroppen har godt av mest mulig frukt, grønt og kli og fiber..

Én kommentar

Min matgale verden

16.nov.2011 kl.18:12

Bra bra, du er jo på vei:0) (sa hun som propper i seg alt...) Prøv ovnstekte gulrøtter, tynne staver med litt olivenolje, salt og en ts sukker. Stek til de er svidd i kantene, Oh lala, snadder:0)

Og vi seiler ivei mot helg;0)

Skriv en ny kommentar

hjelpmegselv

hjelpmegselv

33, Trondheim

Prøver å forandre verden gjennom meg selv. Prøver å bli bedre på flere plan. På andre plan er jeg helt ok og duger i massevis. Elsker å reise, øl, snille unger, krabbeklør, jobben min, stille stunder, bråkene stunder, en klapp på skuldra og en pizza på fredag. Vi har jo antagelig bare dette ene livet!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits