Gjør verden enda litt finere

Verden er så utrolig vakker og samtidig så skjør og trist. Det foregår utrolig mye fint, men det utspinner seg også voldsomme tragedier daglig. Den slags snodig balansegang, selv om elendigheten rammer mange mange fler eller det lykken gjør.

Kan vi gjøre noe med det?

JAAAAAAAAAAAAAAA!

Smil mye mer, smil til alle (det snakket vi om i forrige innlegg)

Nuss flere ganger (skal ikke skrive nuss flere, for tøser er vi vel heller ikke), men nuss ørten ganger ekstra på ungene, klaps mannen på ræva og glis.

Klem alle du synes fortjener det (og noen ganger de som ikke helt fortjener det, sånn som uoppdragne unger feks.. det har en ganske ok virkning skjønner du)

Nyt livet oftere. Sett deg ned med en kokoskjeks og en kopp te og senk skuldrene. Du er du og du er megabranok!

Alt er ok, ikke ta alt personlig. Alle har da vel ikke tida til å være ute etter deg, de har da nok med seg selv. Si høyt med meg nå; "Alt er ok!"

Strikk et skjerf til farmor, besøk en venn på sykehuset, gi noen litt slack, de fortjener det antagelig.

Tenk en ekstra runde på ordene før de kommer ut av munnen.. kanskje er det like greit å holde munn? så fremt det ikke er ros og kos, for det skal vi ha enda mere av nemlig!

Kjøp etiske julegaver fra gavermedmening.no eller andre. Selv om kanskje ikke hele summen kommer frem som Dagsrevyen hevder, så kommer det iallefall mer enn om du ikke bidrar. Kom igjen!

Eller kjøp sammenleggbare drikkeflasker fra Vapur. De gir samtidig noen ører til Unicef. Disse får du kjøpt på feks fundies.no. Alle har vel bruk for en vannflaske.. Kroppen fungerer best med vann vet du :)

Gi noen kroner til Kirkens Nødhjelp når du går forbi gryta nå i julehandelen. Gi litt ekstra til noen som trenger det. Kanskje du har noen i nabolaget som ikke får til å feire så mye jul som oss andre?

Det er så lite som skal til og de aller aller fleste setter pris på litt hjelp i ny og ne.

Fortel de du er glad i, at du faktisk er glad i dem, kanskje de har glemt det?
3 kommentarer

Tove

19.nov.2011 kl.13:50

Herlig!

Ann Kathrin

20.nov.2011 kl.07:50

Liker det du skrev. Gode tanker å følge opp. For å lage en enda finere førjulstid :)

Tuva

20.nov.2011 kl.07:58

God ide Ann Kathrin!

Skriv en ny kommentar

hjelpmegselv

hjelpmegselv

33, Trondheim

Prøver å forandre verden gjennom meg selv. Prøver å bli bedre på flere plan. På andre plan er jeg helt ok og duger i massevis. Elsker å reise, øl, snille unger, krabbeklør, jobben min, stille stunder, bråkene stunder, en klapp på skuldra og en pizza på fredag. Vi har jo antagelig bare dette ene livet!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits