Størst av alt er omtenksomheten

Neida, det er såklart kjærligheten, men jeg vil slå et slag for omtenksomhet og dette med å gi folkene omkring deg litt slack. Alle har sitt å stri med, alle gjør sitt beste og de fleste har nok med seg selv.
Om du blir frustrert eller sint, se inn i deg selv og dine egne tidligere "utbrudd", så forsvinner nok frustrasjonen og sinne.
La andre får gjøre det de vil og har tenkt, så lenge de ikke skader seg eller andre. Om de gjør noe vondt og nærmest utilgivelig mot noen, skal du selvfølgelig gripe inn med omtrent alle midler, men la de være ellers.
Velmennende råd kan være ok, men tenk over hvordan du ytrer deg.

Vær en ninjakriger i sinnet, altså la det meste prelle av, la kjeftingen gli over leppene dine som vakre vårblomster (altså pust ut og heller si noe fint og konstruktivt-eller gjør som meg: syng)

Én kommentar

Tove

22.nov.2011 kl.07:22

Kloke ord. det gjelder å gå inn i seg selv tror jeg også. Ønsker deg en fin dag.

Skriv en ny kommentar

hjelpmegselv

hjelpmegselv

33, Trondheim

Prøver å forandre verden gjennom meg selv. Prøver å bli bedre på flere plan. På andre plan er jeg helt ok og duger i massevis. Elsker å reise, øl, snille unger, krabbeklør, jobben min, stille stunder, bråkene stunder, en klapp på skuldra og en pizza på fredag. Vi har jo antagelig bare dette ene livet!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits