Prøver tålmodigheten jeg..

Jeg har jo ei på to år... Trenger jeg si mer?
Hehe, hun er kjempeflink og vil gjerne prøve alt selv. Hun kan alt og nekter å få hjelp før hun virkelig sitter fast. Herlig egenskap, men det tar tid!
Påkledning på morran gjør jo at jeg stadig mister bussen, bollebaking gjør at gulv, vegger og tak må vaskes etterpå. Puuh! Jeg er jo så innmari dårlig på dette med tålmod, finnes nesten ikke kroppen min i det hele tatt.

Men det er min jobb og skape et kreativt, omtenksomt og herlig barn, så da får vel buss være buss og vaskefille vaskefille. I dag har vi altså bakt og det tok vel omtrent dobbelt så lang tid enn om jeg skulle gjort det alene, men men.. Har iallefall fått vaska kjøkkengulvet:)

Ikke helt vent meg på denne alderen enda, og jeg rekker vel akkurat å venne meg til 2års-klareselvperioden til hun plutselig mestrer noe annet som gjør at tålmodigheten får seg nok en øvelse:)

Puster med magen og nyter en kaffekopp, så går det nok over...

4 kommentarer

anneeide0

23.nov.2011 kl.17:55

Fin blogg, kommenter tilbake :3

Mari-Anne

23.nov.2011 kl.18:01

Jepp, akkurat sånn er det. Du rekker akkurat å komme etter før de farer avgårde i utviklingen sin igjen! Du lærer deg lett å telle inni deg noen ganger, men det finnes jo nesten ikke noe herligere enn en ivrig to-åring : )

Tove

23.nov.2011 kl.19:18

Det er bare å sette seg ned og trekke pusten ja. Skulle ønske jeg hadde vært flinkere til deg når mine gutter var små.

struzzo

28.nov.2011 kl.18:56

Jaaaa, tålmodighet, ja. Mulig at mer enn dèt må til for å "holde ut" en toåring. Her kan jo jeg skryte litt, da, som har 12 stk. toåringer på jobb hver dag, hehe. Men vet du, det føles mye travlere ut med bare èn! Så sett igang og få flere...helst mange på èn gang. Jeg fikk tre barn på to år, -ekstrem-forhold i heimen da de var små, -men nå betaler det seg, og alt strevet får jeg uttelling for, med renter! Herlig, er det.

Skriv en ny kommentar

hjelpmegselv

hjelpmegselv

33, Trondheim

Prøver å forandre verden gjennom meg selv. Prøver å bli bedre på flere plan. På andre plan er jeg helt ok og duger i massevis. Elsker å reise, øl, snille unger, krabbeklør, jobben min, stille stunder, bråkene stunder, en klapp på skuldra og en pizza på fredag. Vi har jo antagelig bare dette ene livet!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits