Jeg driver å mestrer litt, gjør du?

Jeg har denne høsten hatt alt for mye å gjøre og dermed kom jeg på at jeg skulle lære meg å jogge. Dette forbi det frigjorde litt tid i stedet for å kjøre til elixia og trene der. Joggingen har gått over all forventning og jeg tror jeg jammen meg jeg kan lære meg å like det litt.

Men nå fikk jeg så inmari elixiasavn at jeg bare måtte ta meg tid til en time på sykkel. Det er så ufattelig deilig å trene. Sitte svett og pæsende på en sykkel sammen med 50 andre er helt herlig spør du meg. Jeg merker at jeg blir fornøyd med egen innsats, jeg kjenner at humøret stiger, jeg blir nesten uovervinnelig. Jeg får rett og slett en god slump selvtillit som sitter i hele dagen etterpå!

Dette har jo sikkert mye med mestringsfølelsen å gjøre tenker jeg. Viktig å utsette seg selv for noe man kan mestre og føle seg fornøyd etterpå.
Om det er trening, et nytt språk, strikking eller baking, så er mestring viktig og alle bør nok ha noe i livet som gir denne følelsen.

Note to self: tren i allefall 3 dager i uken, så bevarer jeg kanskje den boosten det gir hele uka! Thohoi!

3 kommentarer

Min matgale verden

27.nov.2011 kl.08:54

Absolutt! De endorfinene vi får ved trening er gull verdt! En skikkelig god følelse, ja litt sånn uovervinnelig ja.

Ha en nydelig advent-søndag:0) Her skal bli røde gardiner og lilla lys:0)

lavkarbotips

27.nov.2011 kl.09:53

Så flink du er da! Jeg er i mye fysisk aktivitet, jeg jobber med vasking og jeg har bare en ting å si: "Fy falte hvor bra trening det er". Men jeg bruker å trene utenom også da, men har ikke vært tid i det siste, desverre. Men tingen er den, at jeg også ville lære meg å jogge.... Men jeg kan ikke pga det ene kneet mitt! Det er ikke som det skal, å nå har jeg også fått forbud fra legen om å jogge, til å med å gå tur i fjell med mye bakker har jeg ikke lov til:-( Så da sitter jeg igjen med sykling, styrketrening, rockering osv:-) Men det er greit nok det, kneet mitt tåler det iallefall:-D

Hylja

27.nov.2011 kl.13:00

Jeg må begynne å trene igjen... var jo så godt i gang, men så ble det så mye å gjøre, motivasjonen forsvant.... menmen. Mestringsfølelsen er god! Og jeg er snaaaart i mål med mitt livs prosjekt, og da blir jeg så glad!

Skriv en ny kommentar

hjelpmegselv

hjelpmegselv

33, Trondheim

Prøver å forandre verden gjennom meg selv. Prøver å bli bedre på flere plan. På andre plan er jeg helt ok og duger i massevis. Elsker å reise, øl, snille unger, krabbeklør, jobben min, stille stunder, bråkene stunder, en klapp på skuldra og en pizza på fredag. Vi har jo antagelig bare dette ene livet!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits