Desemberomtanke!

Nå senker vi skuldrene hva? Slappe av og puste med magen. Fortell alle rundt deg hvor glad du er i hver og en og vis at du setter pris på dem. Stress ned og ikke skap et forventningspress for de som skal gi deg gaver eller til de selv for de gavene du skal gi. Senk prisen på gavene og gi av tiden din i stedet. Sett av kvelder til eventyrstunder for barna og besøk den gamle tanten.
Bak litt mindre, kjøp inn litt mer, la julen være luksus i forhold til tid og omtanke i stedet for luksusmat, luksusvarer og dyyyyyre gaver.

Ta en pepperkake og slapp av!

6 kommentarer

ingerslilleverden.blogg.no

03.des.2011 kl.20:25

OH, den trengte jeg i dag... Kjenner jeg begynner stresse sånn smått nå.... Har nesten ikke begynt på gavene engang.... :P

Ha en fin lørdag videre <3

Marthe

04.des.2011 kl.00:05

Flotte og veldig verdifulle ord i en så hektisk tid, dessverre. Vi har det alt for travelt, og i utgangspunktet er det jo samholdet og kjærligheten fra hverandre vi søker, men den blir det oftest minst tid til. gode ord! Ha en fortsatt fin kveld!

struzzo

04.des.2011 kl.02:13

Er det noen som baker lengre? Og jo mer mange "letter" på arbeidsoppgavene til jul (f.eks. lar være å bake, lar butikken pakke inn gavene for oss, vi kjøper alle gavene på ett og samme kjøpesenter...) -så haster og stresser vi verre enn før. Skjønner ikke dette, jeg.

Elin

04.des.2011 kl.02:39

Kos deg masse i adventstiden, nyt roen og deg selv! <3 Klem :-)

Kjerstisandnes

04.des.2011 kl.13:49

Enig i alt utenom bakingen , bak litt mer og bak sammen med barna. Guttene mine koser seg hvertfall når vi baker sammen, enda de er 14:0) oj, så nesten ut som de var 140. Men liker man ikke å bake, så så klart, da kan man kjøpe, den skjønner jeg:0) gooooood søndag i heimen:0)

Tuva

04.des.2011 kl.16:16

Tror jeg mente omvendt. Bak mer og kjøp mindre:)

Skriv en ny kommentar

hjelpmegselv

hjelpmegselv

33, Trondheim

Prøver å forandre verden gjennom meg selv. Prøver å bli bedre på flere plan. På andre plan er jeg helt ok og duger i massevis. Elsker å reise, øl, snille unger, krabbeklør, jobben min, stille stunder, bråkene stunder, en klapp på skuldra og en pizza på fredag. Vi har jo antagelig bare dette ene livet!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits