Jammen visste jeg at dagene som gikk var selve livet!

Kunne skrevet at helga var de beste dagene i uka, de er jo det. Men hverdagene har også mye skjønt i seg, sett bort fra stresset og maset så klart. En hverdag der middagen er i gang, ungen er bytta på, samboer er kommer hjem og alt er i gjenge. Det er deilige dager det.


Ikke at nettene er så ille de heller, bortsett fra et knakende skjelett som krever opprulla håndkle under veik-ryggen og en dobbeltseng som ofte huser tre. Men pyttsann, hvem elsker vel ikke en lang natt, eller enda bedre, hvem elsker vel ikke i en lang natt??


Anyway, dagene går lett forbi, det er eksamensskriving i samfunnsansvar, det er juleforberedelser av flere slag, planlegging av julefeiring i italia, planleggig av pinnekjøttmiddag med resten av familien før vi drar, innkjøp av gaver (ikke fra lego eller disney-kunne jeg ønsket å skrive, men det ville ikke stemme helt), planlegging av nye fag og mastergradoppgaveskriving og rett og slett tanker om alt og ingenting.

Det er lov det også, og noen dager gå på autopilot, andre dager kan man lett springe beina av seg uten å bli sliten.

Nyyt dagene som kommer, de går ikke!


Bilde er fra en tiiidlig morgen øverst på Copperhill i Åre.

4 kommentarer

struzzo

06.des.2011 kl.23:09

Skal du feire jul i Italia? Wow!

Tove

07.des.2011 kl.07:33

Lykke til med eksamensskriving. Når julen er her kan du endelig sette deg ned og være skikkelig fornøyd med det selv.

Min matgale verden

07.des.2011 kl.20:01

Åh, nå kom jeg på at jeg er litt misunnelig på deg og din Italienske jul...... (på maten altså....)

Masteroppgave og nye fag, imponert! Kan jeg ta en master på kjøkkenet kanskje?? Major-master??;0) Er vi ikke heldige som kan bruke livet vårt til akkurat det vi vil! Vi har det virkelig godt!

God adventstid der oppe;0)

Marthe

07.des.2011 kl.22:54

så spennende med Italia i julen :-)) Nydelig bilde! Ha en god kveld!

Skriv en ny kommentar

hjelpmegselv

hjelpmegselv

33, Trondheim

Prøver å forandre verden gjennom meg selv. Prøver å bli bedre på flere plan. På andre plan er jeg helt ok og duger i massevis. Elsker å reise, øl, snille unger, krabbeklør, jobben min, stille stunder, bråkene stunder, en klapp på skuldra og en pizza på fredag. Vi har jo antagelig bare dette ene livet!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits