Jeg er så utrolig heldig!

I natt kom toåringen over i vår seng og la seg. Vekte oss begge så klart med føtter og armer i ville tilstander. Men så utrolig koselig å kjenne lukten av hennes hår, vri seg mot meg i søvne. Søte ungen min!
Jeg har en kjekk og snill samboer som gjør alt han kan for sin lille familie.
Vi har et godt og vsrmt hjem der lekene ikke ligger der de skal og vi har enda ikke fått opp noe på veggene etter flytting på sensommern. Men vi koser oss og trives.
I helga kommer redten av familien på pinnekjøtt og vi skal kose oss sammen før jula kommer.
Jula er vi så heldige og skal få feire med vår andre familie i italia. Det blir utrolig kos å treffe dem igjen, som vi ikke har sett siden sommern.

Så kan man tenke litt på dem som nesten ikke har et hjem og som i allefall ikke gleder seg til jul, de vet kanskje ikke hva jul er en gang.
Det små foreldreløse barn i flyktingeleire i afrika, det er tenåringsjenter fra østen som er fanget i prostitusjon.
Det er triste ansikter på gata i trondheim som kanskje bare husker en jul med en alkoholisert forelder.

Ta en runde med et selv og kjenn etter hvordan du har det. Kanskje kan du på en eller annen måte bidra til at noen andre får en ok desember og jul?
Gi til frelsesarmeen, kjøp etiske julegaver på gavermedmening.no eller hos unicef. Om du så gjør det bare for å lette på samvittigheten, er jo det bedre enn å i ingenting, er det ikke?

3 kommentarer

Marthe

09.des.2011 kl.22:41

Flott innlegg! Det er mye man kan gjøre for andre, det er en god gave i seg selv :) Det er trist å tenke på at mange ikke trives i julen, julen er en vanskelig tid for mange. Vi må bry oss.

Min matgale verden

10.des.2011 kl.08:22

Veldig bra skrevet. Og vi må alle hjelpe til med det vi kan.

Så koselig med pinnekjøtt i helgen da, vi "prøvelaget" litt forrige helg, Oh-nytelse.

Kos dere masse, og du, jeg har en "fiskervenn" jeg:0) Min far, men laks får han sjelden, så den må jeg desverre kjøpe.... Alle burde hatt en fiskervenn fra Gjøvik.... (ha ha da hadde det ikke blitt mye fisk på oss gitt;0)) Nyt helgen:0)

Mari-Anne

10.des.2011 kl.20:15

Det er deilig å sove med en liten kropp i senga si - selv om det er en smule mer armer og bein enn det som er behagelig.

Julen er en tid jeg bruker til å tenke mye - ømheten får stor plass i hjertet mitt, tårene kommer lett - like lett som smilet. Det er godt å hjelpe andre, selv om det noen ganger bare er en liten handling som å løfte trillebagen til en gammel dame ned fra bussen.

Skriv en ny kommentar

hjelpmegselv

hjelpmegselv

33, Trondheim

Prøver å forandre verden gjennom meg selv. Prøver å bli bedre på flere plan. På andre plan er jeg helt ok og duger i massevis. Elsker å reise, øl, snille unger, krabbeklør, jobben min, stille stunder, bråkene stunder, en klapp på skuldra og en pizza på fredag. Vi har jo antagelig bare dette ene livet!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits