Nå er det nå!


Så var endelig jula like om hjørnet. Jeg fryder meg over fridager med piratungen, sove uttpå bittelitt en dag eller tre, spise svigermors deilige tiramisu, handle i en storby, roe ned med eksamensskriving og mere til. Ikke en typisk norsk høytid med andre ord, men masse bra saker alikevel.

Husk å vær god i jula (og ellers), gi rom, en klem, omtanke, glede og gi av deg selv. Du aner ikke hva som skjer rundt neste sving, så nyt livet og godheten mens du har den.

Tenk over hvordan andre oppfatter deg og ikke anta at du skjønner hva andre mener, gjør osv, innimellom gjør også du feil, så gi noen the benefit of the dought eller fordelen av deigen som jeg liker å kalle det, og la det store menneske i deg komme frem!

Ha en omtenksom, takknemlig, kjærlig og levende jul!


Pst:hjertet har arvingen tegnet! Smelt!

4 kommentarer

Hylja

18.des.2011 kl.13:01

Kos deg masse i jula! Reiser dere til Italia snart, eller? <3

Tuva

18.des.2011 kl.16:15

Reiser på fredag:)

God jul Hylja! Du er kul!

Min matgale verden

18.des.2011 kl.21:08

Herlig:0)

Songbird

18.des.2011 kl.22:56

Flott, du inspirerer meg!:) Takk! Ha ei kjempefin jul!

Klem

Skriv en ny kommentar

hjelpmegselv

hjelpmegselv

33, Trondheim

Prøver å forandre verden gjennom meg selv. Prøver å bli bedre på flere plan. På andre plan er jeg helt ok og duger i massevis. Elsker å reise, øl, snille unger, krabbeklør, jobben min, stille stunder, bråkene stunder, en klapp på skuldra og en pizza på fredag. Vi har jo antagelig bare dette ene livet!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits