Livet løser seg! Takk for i år..

Etter fire år ved samme arbeidsted har jeg nå plutselig i dag fått fast jobb. Det føles så utrolig kjekt!
Utrolig hyggelig førjulspresang av sjefen! Tusen takk!

Etter en høst med flytting av både bolig og bank med utrolig varierende resultat, er det godt at livet er back on track igjen. Vi endte opp med inkassovarsler fordi banken ikke flytta over våre avtalegiroer og lot alle kontoer til samboer står igjen, en sur overtaker som mente den gamle leiligheten vår ikke var vasket bra nok, vi har måtte melde flytting flere ganger fordi minside ikke har fanget det opp de ørten første gangene jeg forsøkte, alle papirer til ny bank måtte sendes tre ganger og vi måtte møte opp i ny bank på fire møter før vi endelig var kunder osv. Skulle tro vi var gjeldsofre eller lignende, snakk om grundig bank, men nok om det..

Men nå er julen her og miraklenes tid er kommet;)
Herlig leilighet med nydelig utsikt over by og sjø, finfin jobb i staten, ser frem til en god juleferie med fineste lille familien, en eksamen som faktisk er gøy å skrive, og en kropp som ønsker seg mer trening! Se det, hvem ville ha trodd at tuvan skulle være den som slet ned treningssenter og som faktisk jogger?? Helt vilt rart, det har aldri vært helt meg.
Jeg har også starta og strikke og bake, det er også rimelig out of character..
Og tenk, jeg har nok verdens skjønneste toåring som elsker harry potter og spiser kun blåskjell, fordi det ligner på blåfjell.. Jaja!

Vel det var min takknemlighetstale for i år!
Har du en oppramsing av året og noe å takke spesielt for? Kjenn på følelsen, nyt det du kan takke for og prøv å endre det som du makter å endre!

Stå på for livet ditt!


Tusen takk for i år til kjerstisandnes, ingerslilleverden, hylja, whatwouldnemido, mammaslilleprins, georgine, stilletrille og håkon med flere som har blogga og underholdt meg i dagesvis! Dere er supre, god jul!

2 kommentarer

struzzo

20.des.2011 kl.22:58

Så koselig! -både bilde og tekst, oppmuntrende!

Min matgale verden

21.des.2011 kl.08:59

Wohoooo! Grattis med fast jobb! For en fantastisk førjuls"gave" Og for en gave til arbeidsplassen din og, å få ha deg i fast jobb tror jeg må være en fryd! God jul til deg og Tuva, gøy med bilde, for det føles som om vi snart er "gamle kjente", og nå har jeg "oppdatert" bildet av deg i hodet mitt:0) Her har jeg fri, er inne i fjerde deigen, og har nettopp hørt på radio at dette er dagen man helst IKKE skal bake. Makan! Sånne dager trenger jo ikke jeg;0)

Ha en herlig dag, du pakker vel villt før dere tar av til Tiramisuens land.....

Skriv en ny kommentar

hjelpmegselv

hjelpmegselv

33, Trondheim

Prøver å forandre verden gjennom meg selv. Prøver å bli bedre på flere plan. På andre plan er jeg helt ok og duger i massevis. Elsker å reise, øl, snille unger, krabbeklør, jobben min, stille stunder, bråkene stunder, en klapp på skuldra og en pizza på fredag. Vi har jo antagelig bare dette ene livet!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits