Bagasjen ble igjen sammen med matlysten

For en tur!

Nettopp vært 8 dager hos svigers i milano. Kjempekoselig som alltid. Masse barnevakt til lillemor og storemor fikk kjøpt seg heidundrande dyre stivalli eller støvletter på norsk.

Bagasjen ble etter mye om og men plukka opp 2 dager etter ankomst. Vi frykta for både pinnekjøttet, laksen og kaviaren, men det gikk bra. Bagasjen med ble oppbevart kaldt.
Så kom forkjølelsen snikende, samtidig som lillemors matlyst forsvant. Hun villa bare drikke melk og spise yoghurt, noe hun fortsatte med i 6 dager til ende. Min svigerinne som har termin i dag endte opp med vannkopper et par uker før vi kom, så mye mulig vi er smitta av det også. Slår vel ut etterhvert i så fall:(

Så viste det seg at vi hadde glemt halvparten av julegavene hjemme!

Så spiste vi sushi og etter den kvelden ble vi begge sjuke lg er sjuke enda. Vi prøvde i ren desperasjon å bytte flybillettene siden vi følte at vi knapt nok kunne forlate do, men da var så klart bookintsystemet nede. Dette var i går kveld, så det var bare å pakke koffertene og håpe på det beste. Nå er vi iallefall hjemme og lillemor har sovet en lan lang dupp etter å ha stått opp klokka 0400 i natt.

Men tror dere bagasjen ble med hjem eller?
Neida, to av tre kofferter er igjen noe sted, forhåpentligvis i europa. Det er så klart matkoffertene som mangler! All skinka og osten:(

Jaja, håper den kommer vel frem tilslutt. Håper 2012 starter knallbra og fortsetter sånn for oss alle!
Nå kan jo ikke mer gå skeis!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hjelpmegselv

hjelpmegselv

33, Trondheim

Prøver å forandre verden gjennom meg selv. Prøver å bli bedre på flere plan. På andre plan er jeg helt ok og duger i massevis. Elsker å reise, øl, snille unger, krabbeklør, jobben min, stille stunder, bråkene stunder, en klapp på skuldra og en pizza på fredag. Vi har jo antagelig bare dette ene livet!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits