Nå har jeg sett lyset-opptil flere ganger..


Eller sola i allefall. Jeg og en pjuskete pirat trilla en tur til butikken og jammen meg så vi ikke solnedgangen.. I tretida! Godt med noen kalde solstråler i kinnet.

Piraten fikk en liten sjokomelk fra kiwi og vi tusla hjem igjen. Piraten har vært sjuk i en uke med hoste, snørr og i kveld også halsvondt, så den turen burde vi vel ikke tatt, men jeg trodde hun hadde godt av litt frisk luft etter mange dager inne, men så feil kan jeg altså ta.

Hun ligger og sover med ondten sin nå, håper det går raskt over.

Det andre lyset jeg har sett i dag, kom nå i kveld. Et himmelsk nordlys, eller aurora borealis! Nydelig, spilte seg så fint over byen og fjorden her.
Koselig!

Nå er kvelden over for min del og jeg håper lille pirat ikke har arvet sin mors hals, det vil i så fall si at vi skal i gjennom dette omlag 3 ganger til denne vinteren og i mange år fremover.

Jeg har også sett ingen grenser i kveld og jeg bøyer meg i støvet over den gjengen, litt halsondt blir liksom bare lykke i den sammenhengen.

Jeg priser meg lykkelig over at hastekeisersnitt ikke er noe hokuspokus i helsevesenet i dag. Hadde vi fått piraten for noen år tilbake hadde hun kanskje ikke vært funksjonsfrisk i dag.

Tusen takk verden for den flotteste piratungen jeg noensinne kunne fått! Hun er jo dagens beste lys!

Pst: ser du bittelitt nordlys?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hjelpmegselv

hjelpmegselv

33, Trondheim

Prøver å forandre verden gjennom meg selv. Prøver å bli bedre på flere plan. På andre plan er jeg helt ok og duger i massevis. Elsker å reise, øl, snille unger, krabbeklør, jobben min, stille stunder, bråkene stunder, en klapp på skuldra og en pizza på fredag. Vi har jo antagelig bare dette ene livet!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits