Det er bare en ting som umuliggjør en drøm og det er

Frykten for å feile.

I vår lokale Byavis i går kunne man lese om Ida som på tre år hadde fullført 2 bach.grader og var godt i gang med en master, snakket tre fremmedspråk flytende, og remjobb i FN venter på henne. Hun mente at hun ikke var et skolelys og nerd på noe vis, men at hun var flink til å sette seg mål og drømmer. Hun jobbet aktivt for å¨nå målene sine og satte seg frister og jobbet aktivt gjennom hele skolegangen. Hun hadde også fritidsverv som leder i ANSA osv i tillegg!

Et av poengene hennes var å rekke opp hånda, ikke tenk at du driter deg ut eller noe, bare rekk opp hånda og spør og svar ivei. BAre på dden måten lærer man jo om det man tror er rett eller ei.

Hun satte seg små mål i løpe av en studiedag, korte arbedispauser og hun skilte tydelig på jobb og fritid, hun satt ikke å sjekket facebook hver halvtime for å si det sånn, men jobbet når hun skulle jobbe og slappet av med venner når hun hadde satt av tid til dette. Hun påsto at hun traff venner hver dag og at hun ogte var ute å shoppet og jenta er heller ingen grå mus, men en vakker ung kvinne med rød lebestift. Hun er min ny helt, helt klart!

Om hun greier alt dette, så skal vel jammen meg jeg klare mastergraden min på deltid Kanskje vi blir ferdig samtidig? :)

 

Ergo blir poenget; sett deg hårete mål (som min sjef pleier å si) og gjennomfør! Du kan klare alt du vil!

Her er linken til tjeien: http://www.byavisa.no/byavisa/artikler.php?artid=5456&temaid=1

 
2 kommentarer

Tove

25.jan.2012 kl.09:14

Lille Ida høres litt for perfekt ut, men klart det er noe i det hun sier.

Min matgale verden

25.jan.2012 kl.19:55

Ja hvorfor ikke?? Så lenge man har lyst kan man klare alt! Og jeg synes DU er god som tar mastergrad deltid! You go:0)

Skriv en ny kommentar

hjelpmegselv

hjelpmegselv

33, Trondheim

Prøver å forandre verden gjennom meg selv. Prøver å bli bedre på flere plan. På andre plan er jeg helt ok og duger i massevis. Elsker å reise, øl, snille unger, krabbeklør, jobben min, stille stunder, bråkene stunder, en klapp på skuldra og en pizza på fredag. Vi har jo antagelig bare dette ene livet!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits