Dagbladet lurer på om du er lykkelig, er du?

Sjekk her da :) Dagbladet

Fiffig. Jeg er ganske så enig i de aller fleste og jeg har skrevet om flere av dem. Hva gjør deg lykkelig, vet du av måter å bli lykkeligere på, så gjør dem ofte.

Vær takknemlig,

gled deg over små saker,

Drit i hva andre mener,

være snill mot andre, smil,

mediter,

tren kroppen,

sett deg mål,

lag strategier,

ha som utgangspunkt at du kan lære noe fra alle og når som helst..
Jeg er lykkeligst når ungen og familien er mette, slapper av og nyter livet. Jeg er også lykkelig når jeg planlegger reiser, leser god litteratur om spennende tema,når jeg legger meg tidlig og vet at jeg antagelig får en time ekstra søvn, jeg er lykkelig når jeg baker, jeg er lykkelig når jeg spiser sjokolade, når jeg nettopp har trent (for det har jeg lært å elske-det tok tid altså, for jeg er en sofasliter de luxe). Jeg er ganske lykkelig når jeg går til jobb og lytter på Radioresepsjonen-de ler jeg meg skakk av!

Jeg er lykkelig når jeg hører datteren min le, når jeg hører bølgeskvulp og når jeg ser soloppganger og solnedganger. Jeg er lykkelig når jeg er på hytta og når jeg står i dusjen.

Jeg kan skape frem herlige minner når som helst og smile høyt for meg selv!

 

Én kommentar

Min matgale verden

02.feb.2012 kl.21:51

Jeg er lykkelig på kjøkkenet, lykkelig når jeg er på fjellet, og enda lykkeligere når guttene er med på fjellet, og av ¨å se at de og blir lykkelig der oppe. lykkelig hver onsdag jeg har fri, men samtidig lykkelig når jeg skal på jobb, når jeg er på jobb, og som deg, når jeg hører Radioresepsjonen, syk syk og så utrolig herlig humor:0) Kunne fortsatt jeg, for jeg ser faktisk på meg selv som et lykkelig menneske!

Og der var du, har tenkt litt på deg, og lurt på hva du syslet med;0)

Ha en herlig kveld du:0)

Skriv en ny kommentar

hjelpmegselv

hjelpmegselv

33, Trondheim

Prøver å forandre verden gjennom meg selv. Prøver å bli bedre på flere plan. På andre plan er jeg helt ok og duger i massevis. Elsker å reise, øl, snille unger, krabbeklør, jobben min, stille stunder, bråkene stunder, en klapp på skuldra og en pizza på fredag. Vi har jo antagelig bare dette ene livet!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits