Rusa på livet! Thohoi!

Nå har jeg trent, både pilates og sykkel. Herlig! Jeg har også for første gang i mitt liv laget en grateng fra bunnen av. Duverden, jeg er ikke tapt bak en stol altså. Det ble en blomkål, sopp-grateng med hvit saus og ost på toppen. Kokte opp litt pasta og ta-da; så ble det middag.(Do you read me Kjerstisandnes, jeg har lært meg noe nytt på matfronten!) Hurra for meg!

Ellers er det travelt med skole, jobb og lille ville pirat. Livet er herlig, travelt og moro. Kroppen er til tider stiv og støl, men så lenge jeg får strekt den ut et par ganger i uka, så holder den vel noen år til ;)

Det er deilig med hverdager og deilig med helg, aller best liker jeg de dagene man virkelig kjenner at man er i livet, kjenner på takknemligheten for at huset er rotete, fordi man har noen å rydde etter, istedet for å kjefte på samboerne fordi de roter.. ser glasset som halvfullt istedet for halvtomt. Men noen dager ser man ikke glasset en gang, og det er på disse dagene man må hente frem de dagene man er rusa på livet!

 

Er du i en bølgedal; sving deg opp og hopp, eller legg deg og vent til det går over, det funker også!Lago Atitlan

3 kommentarer

ingerslilleverden.blogg.no

06.feb.2012 kl.22:25

Hehe, hun er god hun Kjersti, hun har fått meg også til å lage mat heeelt fra bunnen av! :D

Marthe

07.feb.2012 kl.08:29

:) Ønsker deg en riktig fin uke! :)

Min matgale verden

11.feb.2012 kl.08:46

Yeah Baby! Du er ikke tapt bak en stol du nei;) Så flott:) Jeg blir faktisk veldig glad hvis jeg kan inspirere til å lage mat fra bunnen av:) Mission completed;)

Skriv en ny kommentar

hjelpmegselv

hjelpmegselv

33, Trondheim

Prøver å forandre verden gjennom meg selv. Prøver å bli bedre på flere plan. På andre plan er jeg helt ok og duger i massevis. Elsker å reise, øl, snille unger, krabbeklør, jobben min, stille stunder, bråkene stunder, en klapp på skuldra og en pizza på fredag. Vi har jo antagelig bare dette ene livet!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits