Stryker silkesjal i egypt!


Ikke det jeg tenkte jeg skulle begynne med første dagen på ferie alene. Men pyttsann. Det ble da ikke så værst.
Sitter i en bassengbar og drikker øl, venter på middag. Lettvint og saueflokkish å reise på all inclusive, men i disse urolige tider tenkte jeg at det var tryggest.
Tror det blir greit, bortsett fra fraværet av lokal kultur.
Er fire basseng, strand og like mange restauranter, treningssenter og noen butikker.
Ellers skal jeg bruke dagene på å lese vårens pensum. Leste faktisk litt på flyet ned.
Ellers er det mange ansatte gutter her som flørter og herjer på, jeg er rimelig iskald på den fronten, men hyggelig med nye venner er det jo alltid.
Tar en diger slurk gammeldansk titt og ofte for å drepe bakterier i magen, sammen med idoform satser jeg på at det går fint. I veska er det antibac og jeg er jo omtrent veggis, så det dårlige kjøttet skal jeg også forsøke å holde meg unna.

Én kommentar

Hylja

13.feb.2012 kl.18:07

Meh, du aner ikke hvor misunnelig jeg er akkurat nå. :p Det kan være en fordel å være veggis der nede. Kjærest og svigermor ble matforgiftet til de grader der nede for sånn.... 10 år siden. Ta masse fine bilder!

Skriv en ny kommentar

hjelpmegselv

hjelpmegselv

33, Trondheim

Prøver å forandre verden gjennom meg selv. Prøver å bli bedre på flere plan. På andre plan er jeg helt ok og duger i massevis. Elsker å reise, øl, snille unger, krabbeklør, jobben min, stille stunder, bråkene stunder, en klapp på skuldra og en pizza på fredag. Vi har jo antagelig bare dette ene livet!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits