Hva gjorde jeg i Egypt?!

Slappet av, slappet av og slappet av litt til.
Skulle ønske at jeg kunne skrive at jeg sov lenge og at jeg sov godt. Men jeg våkna mellom 0600-0700 hver dag. Vanedyr vet du.

Så da smatt jeg oppi joggeskoene og løp en halvtimes intervall rundt hotellet. To runder ble 29 min. Deretter dusj og frokost, lesing av pensum og krim på solsenga, lunsj og mer lesing. Noen øl eller cuba libre på kvelden.

Ikke sett noe genuint egyptisk og ikke vært på en enste utflukt, noe mine nye venner (les kelnere) her nede mente at var like greit, masse pent å se på, men kanskje ikke vært risken.. To turister ble jo kidnappa et par uker før jeg dro.
Jeg liker heller ikke å reise på arrangerte utflukter, jeg ville ha reist alene og sett andre ting enn det de arrangerte turene legger opp til. Men nok om det.

Hotellet er så digert at jeg etter ei uke ikke har sett alt og prøvd alle restaurantene enda.
Avslappet har jeg iallefall vært og det er godt i hjerte og tenke på at jeg er uthvilt, har solbrent nese og har hørt palmesus, kan bli en stund til neste gang!

2 kommentarer

Min matgale verden

18.feb.2012 kl.08:00

Kjekt å ha deg tilbake. Høres ut som en herlig uke, og for min del vil tidlig opp og litt trening være den optimale ferie. Da får en jo myyye lengre ferie;) Likte overskriften din, fantasien fløy i vei, og jeg så for meg ville fester og total blackout`s ;)

Her er alt ved normalen, vi blir 12 til middag i dag, tre-retters.... og jeg svetter...for dette er langt ifra normalt, og det kommer til å bli trangt tror jeg.... Prøver å søke hjelp i Husmorboken min, men den gjør meg bare enda mer skjelven;)

Ha en strålende dag kjære du:)

Eline

18.feb.2012 kl.10:51

Fantastisk. Høres ut som du har hatt en skikkelig energiboost. Liker å surfe rundt i bloggen din, mye inspirasjon og fine tekster her. Takk for titten.

Ønsker deg en fin vår og lykke til med pensumlesing.

Skriv en ny kommentar

hjelpmegselv

hjelpmegselv

33, Trondheim

Prøver å forandre verden gjennom meg selv. Prøver å bli bedre på flere plan. På andre plan er jeg helt ok og duger i massevis. Elsker å reise, øl, snille unger, krabbeklør, jobben min, stille stunder, bråkene stunder, en klapp på skuldra og en pizza på fredag. Vi har jo antagelig bare dette ene livet!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits