Reisende i palmesus

Jeg ELSKER å reise. Jeg kunne nok gjort det ukentlig, skal tro om det ikke finnes en slik jobb, som kan ta meg til hele verden, bare for en dag eller to, så kan jeg reise hjem igjen altså. Trenger ikke være borte lenge.

Kan være fint hjemme også, tatt fra hytta til mamma

Jeg elsker å lande på flyplasser eller togperronger jeg aldri før har vært, smile til en gammel mann som kanskje er vakt perrongen eller noe. Kjøpe en lokal hvetebolle med uant innhold. Tusle langs en støvete vei og plutselig åpenbarer seg bak en busk. Være eventyrer og føle meg liten i en diger verden. Ha mot nok til å spørre om veien, selv om både kona jeg spør og jeg meg selv er vel vitende om at vi ikke skjønner hverandres språk.

Ligge på en strand, gå tur i en jungel, koke en kopp lokal te, kjøpe grønnsaker på et marked. Se en solnedgang fra et hustak. Hyle i en iskald dusj, pakke sekken og ikke vite hva som egentlig venter.

Lago Atitlan, Guatemala

Verden er her (enn så lenge), viktig å bli kjent med den og ta vare på den. Derfor kjøper jeg også karbon-kvoter. Det er jo det minste jeg kan gjøre, når jeg først fræser avgårde og legger igjen masse drivstoff langs skyene.

"It´s a question of discipline, the Little Prince told me later on. When youve finished washing and dressing each morning, you must tend your planet." Antoine de Saint-ExupéryTatt i jula i Milano

Egypt februar


På en liten øy utenfor Lombok, Indonesia


Tyrkia i høst


Sardinia

Én kommentar

sandra kristin

27.feb.2012 kl.11:30

Reise er kjempegøy! Håper jeg skal ut på tur når sommeren kommer :-)

Ha en strålende dag ;-D

Skriv en ny kommentar

hjelpmegselv

hjelpmegselv

33, Trondheim

Prøver å forandre verden gjennom meg selv. Prøver å bli bedre på flere plan. På andre plan er jeg helt ok og duger i massevis. Elsker å reise, øl, snille unger, krabbeklør, jobben min, stille stunder, bråkene stunder, en klapp på skuldra og en pizza på fredag. Vi har jo antagelig bare dette ene livet!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits