Søndagsmorra blues.. eller var det jazz?

Herlige helgen. Den går raskt, men heldigvis gleder jeg meg omtrent alltid til å gå på jobb igjen på mandag, så da så. Denne helga har vi blant annet brukt til å spise krabbe på fredag.. da er Tuva i himmelen!

Lørdag (etter mors spinning og styrke-trening) var hele lille familien på Vitensenteret her i byen (senter for realfag og teknikk osv), piratungen gledet seg over alt hun kunne trykke på og hoppe inni og herja på ganske så lenge. Heldigvis hadde piratmammaen en liten smoothie på lomma, så energinivå ikke klappet helt sammen.

Søndag er dagen da mor skriver på en av sine eksamener, mens piraten ser Emil, Pippi og Rebella Hex på ulike medium (det blåser, regner og snør, så da rettferdiggjør jeg litt Tv-titting av den grunn), mens papsen sover litt lenger. 

Senere i dag er det Yoga for mor og besøk fra bestefar (eller blomsterfar) som piraten kaller han.

Ellers så kjenner jeg på at livet er så utrolig greit, hverdagene er ikke helgrå, men fylt opp av ny informasjon om feks sunn mat, øko-mat, nye muligheter for elektronisk kommunikasjon på jobb, flere jobbreiser og mye annet.

Når man tenker på hvor utrolig heldig man er som er født og boende i Norge, med alle muligheter åpne er det bare å bøye seg i støvet for alle de millioner som ikke er like heldige, men som fortsatt har et fint innholdsrikt liv. Da skylder i allefall jeg dem å ha det like bra med meg selv og livet, om ikke bedre.

 

 

Livet skjer her og nå, det er bare å gripe fatt i det og strekk deg etter drømmene og stjernene!
Én kommentar

Hylja

11.mar.2012 kl.10:27

Jepp, vi er fryktelig heldige vi som bor i Norge. Da er det ekstra viktigere å gripe de mulighetene vi får! :D Ha en strålende søndag!

Skriv en ny kommentar

hjelpmegselv

hjelpmegselv

33, Trondheim

Prøver å forandre verden gjennom meg selv. Prøver å bli bedre på flere plan. På andre plan er jeg helt ok og duger i massevis. Elsker å reise, øl, snille unger, krabbeklør, jobben min, stille stunder, bråkene stunder, en klapp på skuldra og en pizza på fredag. Vi har jo antagelig bare dette ene livet!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits