Bli sint da!

Jeg blir så umåtelig provosert over Regjeringen sin måte å behandle våre kjære medmennesker fra andre land på. Nå skal de kaste ut unger som er født her, kun har bodd her, snakker kanskje kun norsk og i verste fall bli sendt hjem uten mor eller far, da de kanskje er fra ulike land og blir sendt i hver sin retning..

Hadde pappaen og eller ungen min blitt sendt vekk hadde jeg antagelig gått rimelig drastisk til verks altså. Man verner jo om sine, særlig sin familie.

Vi sender ut unger som er en kjemperessurs, de kan studere/jobbe og virkelig bidra til at Norges hjul snurrer fremover, men nei da. Vi sender de til en høyst usikker fremtid i fjerne land. I verste fall vil vi se dem igjen på barrikadene i en eller annen borgerkrig eller kanskje også som selvmordsbombere eller terrorister som er møkkleie av å bli behandlet som annenrangs borgere og ikke har mer å tape.

Er det et slikt land vi vil være? Vi med god plass og metervis mellom husene. Vi har da plass til engasjerte borgere som bare ønsker å leve i et fredfylt land?

Jada, flere er sikkert tyver og annet pakk, men det har vi ha her fra før også og de finnes i alle samfunn, så det må vi nok bare leve med.

Som Stoltenberg sa det: "Ja, det er synd på mange unger i verden, men alle kan ikke komme hit", Helt korrekt det Mr. Statsminister, men de som allerede er født her, er jo her, Norge er deres hjem.. De kan ikke sendes hjem eller ut eller hvor det nå er, for hjemme er her i Norge, i furuenes land..

Jada, noen vil sikkert trenere sine opphold i det lengste, så de får bli her, men er vi virkelig så redde for at en mildere behandling av disse fine menneskene skal skape en effekt som gjør at vi blir oversvømt andre flyktninger som også er redde for sin egen fremtid?

Herlighet, vi bor på en klode, sammen! Vi må ta vare på ALLE menneskene sammen!

DU SKAL IKKE TÅLE SÅ INDERLIG VEL, DEN URETT SOM IKKE RAMMER DEG SELV!!


Jenta på bilde bodde i Masai Mara sammen med familien sin sist jeg så henne  og er nok ikke flyktning, iallefall ikke enda..

5 kommentarer

Min matgale verden

18.mar.2012 kl.08:42

Det er virkelig synd ja. Og det må være uendelig vondt å være flyktning, å ikke få lov å bli noe sted....

SV:Førstehjelpskurs er lurt, vi har akkurat hatt både det og brannvern på jobben, viktig med oppfriskning. Når Bonnie løp på isen og jeg ble engstelig for at hun skulle falle uti og drukne i isvannet, da lurte jeg på om man kunne ta hjertekomprisjoner på hunder?? Det glemte jeg nemlig å spørre om på kurset:) Kos deg:)

Fannyyye

18.mar.2012 kl.10:20

Veldig godt skrevet innlegg, jeg er helt enig! Stå på.

Hylja

18.mar.2012 kl.10:50

Og det som er litt festlig er at mange av andregenerasjonsflyktningene/innvandrerne er gjerne de som har størst og best arbeidsmoral også (de siste to ukene har jeg jobbet med en helt fantastisk lege med innvandrer bakgrunn. Gu' for et skjønt menneske!) Ellers skal jeg ikke tilføye mer til innlegget ditt, for du har så inderlig rett.

Bolette

22.mar.2012 kl.22:07

Så godt skrevet, enig med deg:-)

Marthe

23.mar.2012 kl.10:20

Flott lesning, du er utrolig flink til å formidle! God helg!

Skriv en ny kommentar

hjelpmegselv

hjelpmegselv

33, Trondheim

Prøver å forandre verden gjennom meg selv. Prøver å bli bedre på flere plan. På andre plan er jeg helt ok og duger i massevis. Elsker å reise, øl, snille unger, krabbeklør, jobben min, stille stunder, bråkene stunder, en klapp på skuldra og en pizza på fredag. Vi har jo antagelig bare dette ene livet!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits