Om å komme hjem igjen!


Det er så deilig for sjelen å ta noen dager utenfor hjemmet. Det være seg ferie, skoledager eller i jobbsammenheng, eller helt andre sammenhenger. Godt for både kropp og sjel å se/høre/gjøre noe annet en dag eller tre.

Og det er så superdeilig å komme hjem igjen også, til alle hverdagsrutinene som etter noen dager borte ikke lenger er grå hverdagsgjøremål, men koselig stunder.

Å kjenne på at selv om støvet sloss med regndråpene i omfang og at lekene ligger strødd omkring, å kjenne på at man ikke har et bonytt-hjem (heldigvis) og å vite at de som bor i dette hjemmet er på lag med deg 24/7 og at de vil ditt beste, det er deilig det.
Familien er viktigst og man skal være takknemlig for hver lille krangel, noe som viser at ikke bare jeg har sterke meninger, at oppvasken vokser og vokser, for det betyr at man ikke er alene og at rotet kommer fra en travel familie med både barnehageplass, jobb og et liv utenom.

Fine hverdagsfamilien min og hverdagene rundt oss!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hjelpmegselv

hjelpmegselv

33, Trondheim

Prøver å forandre verden gjennom meg selv. Prøver å bli bedre på flere plan. På andre plan er jeg helt ok og duger i massevis. Elsker å reise, øl, snille unger, krabbeklør, jobben min, stille stunder, bråkene stunder, en klapp på skuldra og en pizza på fredag. Vi har jo antagelig bare dette ene livet!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits