Du skaper deg selv

"Finn freden i deg selv og la den skinne gjennom til andre. La verden se ditt rolige og behagelige vesen og verden vil bli et fredligere sted."

sitat Tuva (ganske så fornøyd med den om jeg skal si det selv og det skal jeg jo, for det har vi nemlig lært at man skal; si det selv og skap sin egen lykke osv osv :)

Du skaper jo ditt eget bilde av deg selv inne i hodet og er det noe vi har lært, så er det jo å innbille seg noe, så er det lettere å oppnå det. Kan du kjenne og visualisere målgangen i et skiløp som de store skistjernene gjør, så vinner du..

Er det noen kg som skal vekk til sommern, se for deg speilbilde ditt uten de ekstra kiloene. Er det en sunnerene livsstil du er ute etter, innbill deg at du allerede er sunn og kjør på med mer frukt og grønnsaker.  Kjenn etter i deg selv hva du ønsker for deg selv og skap det oppe i hodet ditt. Ta frem tanken ofte og spør deg selv ofte om du er på rett vei.

Det er lov å snuble og det er bare å begynne på nytt når du reiser deg igjen, men forsøk å skap målet/drømmen i hodet ditt og jobb etter det bilde.

Vi er jo våre egne største kritikere og dette bør du legge bort, selv om det er vanskelig. Vær fornøyd med deg selv, innbill deg selv at du er et vinnende vesen, en snill mor, en flink arbeider osv. Du vinner ingen marathon ved å fajse rundt på høye hæler; sleng på deg treningsskoa og løpebuksa og sett i gang. Se for deg målgangen og løp i vei!

 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hjelpmegselv

hjelpmegselv

33, Trondheim

Prøver å forandre verden gjennom meg selv. Prøver å bli bedre på flere plan. På andre plan er jeg helt ok og duger i massevis. Elsker å reise, øl, snille unger, krabbeklør, jobben min, stille stunder, bråkene stunder, en klapp på skuldra og en pizza på fredag. Vi har jo antagelig bare dette ene livet!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits