Sommerkroppen skal frem..eller?

Tja.. i løpet av vinteren har jeg altså lagt på meg et fint lite varmelag på magen. Hele 3 kg som gjerne skulle blitt gjort om til muskler eller et eller annet i løpet av våren. Jada, jeg vet at muskler veier mer enn fett, men uansett..

 

Heldigvis trener jeg på Elixia, de setter i gang motivasjons-nådestøtet på søndag; 25 treninger på 90 dager, premien er en... trommehvirvel..

toalettveske..

Men samma det, målet er jo å gjennomføre med bravur, premien er ikke så nøye med.

Heldigvis har jeg begynt å like å løpe utendørs, det hadde jeg aldri trodd at jeg kom til å like. Foreløbig går det i intervall på nybegynnernivå, men dette er jo gratis trening og veldig lett tilgjengelig, så jeg planlegger å komme meg ut for en joggings rett som det er i løpet av uka.

Heldigvis har den smarte telefonen min apper for både å legge inn kosthold og trening, kanskje det hjelper?

Heldigvis har jeg også lært et og annet om grønnsaker og 5 om dagen. Sånt fyller opp magan.

Uheldigvis eier jeg ikke selvkontroll eller disiplin, så dette kan bli med tanken.

Uheldigvis elsker jeg søtsaker, sjokolade, godis, og alt annet søtt, så dette trenger jo ikke å gå i det hele tatt.

Uheldigvis er jeg møkkalat.. Det kan jo sette en stopper for det meste som skjer..

(U)heldigvis har jeg full jobb, studier og en familie å ta vare på, så dørstokkmila kan bli høy og lang noen dager.

Heldigvis har jeg bloggen å skryte på; kanskje blir jeg litt motivert av å legge inn antall treninger her; kanskje jeg skal sette et mål om antall treninger før 1. juli feks eller bryte det ned i feks 5 treninger i uka og klappe meg på skuldern for hver uke osm går? evn inndra godtedagen om jeg ikke fullfører?

 

Ok; her er planen. Siden det er 1. april på søndag så starter planen da:

13 uker a 7 dager; det er 91 treninger om jeg skal trene 5 dager i uka.. om jeg inkluderer både jogging og elixia, så burde jeg greie det. Man skal jo ikke gå for hardt ut i starten, så vi kutter ned til 50, neida..

Siden ikke alle treningene varer like lenge osv, så sier vi 91 halvtimes treninger, da teller alt med og en langkjøring spinning teller for 2.. Høres ok ut? Hm.. teller det å gå til og fra jobb mon tro.. det er jo 35-40 min en vei. Kan det telle som en trening tilsammen? Da har jeg 5 treninger i uka bare der.. hm.

OKAY: ALLTID gå enten hjem eller til jobb, alltid trene 2 treninger utenom på elixia og alltid en joggetur i løpet av uka? Rekker jeg dette da? Har jeg nok klær, nok tid, nok motivasjon?

Når det gjelder mat har vi i familien nettopp innført 5 om dagen-konseptet. Altså frukt eller grønnsaker, samme hva. Gjerne til middag, men også ellers i løpet av dagen.

Ellers kan jeg legge til at jeg har trent jevnt og trutt, med noen unntak i 2.5 år på elixia, så jeg er ikke helt nybegynner, men etter en hektisk vinter med litt ekstra mat og flere eksamener, så blir liksom godte-laget rundt midja litt for digert..

Så nå gyver jeg løs, bli med den som vil; eller hån meg av latter når jeg til slutt omtrent slutter å blogge i skam over at dette ikke gikk..

Målet er altså; at vekten enten viser omlag 58 kg til sommern og/eller mere markerte muskler på overarm og mage. Kommer det flere muskler, så er det bare stas..Men om jeg veier det samme, men bare har fått litt mer muskler er jeg happy for det også jeg altså..

Uff, nå kjenner jeg presset, nesten så toffeee´en brøler dårlig samvittighet til meg fra ned i magen..svjusj ned i magan gikk det..

Så litt egen-motivasjon..


Bilde lånt fra http://melisem.blogg.no

 

opmfh....

4 kommentarer

Hylja

31.mar.2012 kl.00:40

Så... løpe-buddies next? :P

kommersolen

31.mar.2012 kl.02:01

Hehhe synes du er veldig flink jeg men motivasjons bilde var kanskje litt vel ekstremt ? Og for et par dager siden satt jeg midt i en diskusjon blant gutter over hvor forferdelig marit bjørgen så ut så helt der vil du nok ikke :) Heier på deg, og har du litt motivasjon til overs er det bare å kaste det i min retning:)

Tove

31.mar.2012 kl.08:19

En plan er alltid greit å ha. Prøver meg på den 25 ganger på 90 dager jeg også.

Shredded

31.mar.2012 kl.09:08

Høres ut som en kjempe plan det der. Gå til eller fra jobben syns jeg så absolutt kan telles for en trening :O)

Det er kjekt å løpe ute. og de appene er gull verdt.

Heier på deg flinka, you can do it.

Masse lykke ønskinger sendes din vei.

God påske

Skriv en ny kommentar

hjelpmegselv

hjelpmegselv

33, Trondheim

Prøver å forandre verden gjennom meg selv. Prøver å bli bedre på flere plan. På andre plan er jeg helt ok og duger i massevis. Elsker å reise, øl, snille unger, krabbeklør, jobben min, stille stunder, bråkene stunder, en klapp på skuldra og en pizza på fredag. Vi har jo antagelig bare dette ene livet!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits