Har jeg blitt noe bedre av denne bloggingen?

Jeg starta bloggen sommeren 2010 for å prøve å utvikle meg selv i en annen retning. Jeg hadde blant annet blitt i følge meg selv en stuck up tullekjerring som ikke tålte at noen irettesatte meg eller lo av meg og jeg ønsket  å kunne puste før jeg avga svar, så jeg kanskje fikk skrudd på filteret  :)

Tja; hva skal man si; jeg er blitt flinkere til å trene, jeg er blitt flinkere med kosthold, flinkere til å senke skuldrene, flinkere til å gi ros, flinkere til å synge mer med piraten og ikke kjefte, flinkere til å innimellom si at jeg er bra nok.

Alt det jeg egentlig var ute etter sitter vel fortsatt i meg, men jeg har jo fått mye annet bra, så da gjør det kanskje ikke så mye? Jeg er jo bra nok, jeg er pen nok, flink nok, trener nok, er blid nok.. selv om jeg nesten mener at man ikke kan være for blid..

I tillegg har jeg fått utrolige fine elektroniske venner med på kjøpet, for å nevne noen: kjerstisandnes, Tove, shredded, eldeen, lillprinsen, hylja osv.. Dere er supre folk jeg liker godt. Jobben er ikke over, jeg har enda mye å lære, jeg har mye å oppdage, mye å utvikle og heldigvis har jeg motivasjon til å både skrive og holde på litt til. Jeg skriver jo mest for min egen del, men det er jo moro at noen leser også.

Svaret er altså; Jo, jeg er blitt bedre, men kanskje på andre områder og disse områdene må kanskje være på plass før  andre endringer. Jeg er iallefall bra nok, og det er verdifullt i seg selv det også.

Ha en fortryllende påske og husk at det ikke er en skam å snu!

 

Om det skulle være noen som ikke har fått med seg hvor mye jeg digger soloppgang, solnedgang, månen og himmel, så viser jeg det gjerne igjen..2 kommentarer

Min matgale verden

03.apr.2012 kl.16:57

Mmmmm, herlige bilder. JEG har iallefall blitt litt bedre til å tenke over saker og ting som du har blogget om. Du har fått meg til å teste Raw-food sjokolade, til å hoppe over kjøttmiddagen en gang i blandt, til å tenke og gi av min overflod til fattige land......Men mest av alt til å tenke, fokusere mer på selvfølelse, på å være god nok!

Synes bloggen din er fin, og synes du er et fint menneske.

Du er jo en av mine beste og eldste blogg-venner, og jeg setter stor pris på deg,

så merkelig det enn er siden vi aldri har møttes:)

Marthe

04.apr.2012 kl.11:14

Flotte bilder :-) Du er mer enn bra nok, og jeg synes det er veldig godt at du kan kjenne på det selv. Det må være litt av en befrielse og kjenne at ja, jeg er bra nok :-) Ønsker deg en god påske! :-)

Skriv en ny kommentar

hjelpmegselv

hjelpmegselv

33, Trondheim

Prøver å forandre verden gjennom meg selv. Prøver å bli bedre på flere plan. På andre plan er jeg helt ok og duger i massevis. Elsker å reise, øl, snille unger, krabbeklør, jobben min, stille stunder, bråkene stunder, en klapp på skuldra og en pizza på fredag. Vi har jo antagelig bare dette ene livet!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits