Sol ihjertet, sol i sinnet!

Ahh jeg blir så lykkelig av å starte dagen med et solglimt!
Nydelige fine sola som smelter snøen, vekker blåklokkene og varmer ryggen min på vei til jobb.
For nå går jeg, både frem og tilbake, sunt for kropp og sjel å starte dagen med en rask gange.
Ikke alle dager er like solfulle her jeg bor, så da må jeg noen ganger hente frem gode minner fra ferieturer eller når jeg feks bodde i afrika. Har mange slike gode minner og de hjelper på i vintermørket.
Men aller best er livet altså (for min del) når solen er fremme og man kan gå ut uten jakke.
Dette med å bestemme seg for at dagen er bra uansett er en finfin ting. Innimellom går det nesten av seg selv, andre dager ikke i det hele tatt. Det handler om å skape gleden der man kan finne den. Gled deg over hestehoven, krokusen, grønne blad og gåslabber.
Man trenger jo ikke mye for å være glad og takknemlig, sånn egentlig?

Én kommentar

Min matgale verden

11.04.2012 kl.21:56

Å, nei, bare en enkel deig kan gjøre meg aldeles lykkelig! Men jeg er enig, solen er balsam for sjelen, akkurat som vi tiner opp og blir varm og spudlende som en yr vårbekk... Kan du huske den gamle følelsen av å få gå med småsko igjen! Herlig. Småsko og paradis, lykke:) Nyt solen og den gode spaserturen. (Haha, spaserturen, hvor gammel ER jeg egentlig!!)

Skriv en ny kommentar

hjelpmegselv

hjelpmegselv

33, Trondheim

Prøver å forandre verden gjennom meg selv. Prøver å bli bedre på flere plan. På andre plan er jeg helt ok og duger i massevis. Elsker å reise, øl, snille unger, krabbeklør, jobben min, stille stunder, bråkene stunder, en klapp på skuldra og en pizza på fredag. Vi har jo antagelig bare dette ene livet!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits