Sol, sykkel, skole og skjønne drømmer!

Denne helga har vi hatt finvær, masse sol og litt kald vind. Sykkelen til lille pirat har vært fremme i tide og utide. Hun sykler avgårde og har lært seg både å svinge og bremse. Tråkkinga går også som smurt, herlig!
Eller så jogga jeg en tur på lørdag. Nå står elixia med sykkel og shapetime for tur.

I dag morrest rakk jeg å kladde tre sider på en oppgave om globale prosjekt, som er siste fag før mastergradoppgaven. Hurra, nå er det lys i tunnelen.

I formiddag hadde vi besøk av ei god venninne av meg og hennes datter, med hjemmelaget banankake og deilig te.
Jeg er imponert over at jeg fikk til banankaken, for det var første gangen og alt innhold var øko, da gjør det jo ikke så mye om det mange kalorier;) thihihi!

Livet er fint og som det sto i en bok jeg fikk til bursdagen: hvis du kan drømme det, kan du gjøre det!

Ut i verden og gjennomfør drømmene dine! Er de i hodet og hjertet ditt, er de også mulig å oppnå!

2 kommentarer

ingerslilleverden.blogg.no

15.04.2012 kl.17:26

Hørtes ut som en fin helg . Her er også litt kald vind.. Men,men.

Ha en nydelig søndag videre <3

Min matgale verden

15.04.2012 kl.19:39

Hvis du kan drømme det kan du gjøre det! For en flott setning! Åh, den likte jeg. Jeg har gjort noe jeg drømmer om, selv om jeg ikke forventer å få et positivt svar, så har jeg i hvertfall gleden over å ha gjort det, og spenningen før svaret kommer. Men det er hemmelig...

Det er herlig når små pirater kan dra frem sykkel i tide og utide, våren er en herlig tid for utidig sykling;) Du har virkelig hatt en produktiv søndag!

Skriv en ny kommentar

hjelpmegselv

hjelpmegselv

33, Trondheim

Prøver å forandre verden gjennom meg selv. Prøver å bli bedre på flere plan. På andre plan er jeg helt ok og duger i massevis. Elsker å reise, øl, snille unger, krabbeklør, jobben min, stille stunder, bråkene stunder, en klapp på skuldra og en pizza på fredag. Vi har jo antagelig bare dette ene livet!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits