Juice i solnedgang=Lykke!

Jeg blir så fornøøyd og gira når solen skinner. Når jeg og lille ville sto opp i dag morrest lagde solen sånn gul sommerstripe på stueveggen. Det er så digg. Ut på balkongen og ta bilde.. åhhh digg digg!

Vi har faktisk både soloppgang og solnedgang fra vår lille balkong, så lykken er stor for en enkel sjel som meg.. to ganger daglig gitt, de dagene vi har sol. Så i kveld ble det juice i solnedgang. Fine juicen besto av gulerot (litt for mye med to oppi kjenner jeg), cantaloupe-melon, pære, eple og druer. Det ble 5 om dagen det gitt! Oh joy! Tenk å være nyfrelst på juice da gitt..

Ellers så turer jeg frem som et lokomotiv på vei hjem fra jobb. Jeg går også til jobb, men da i et mer avslappende tempo. Hjem suser jeg opp den lange bakken, som om jeg hadde vinger (not), men du verden så fine lår og legger jeg sikkert får, kommer til å se helt boler ut tenker jeg. Var på trening i går med en halv time shape og en time fitness fusion som inneholder yofa, pilates og styrketrening. Moro!

Til middag i dag ble det grønnsakssuppe med gulerot, potet, løk, purre, italiensk små-pasta og kjøttpølser ved siden av og det morosamme med pølsene er at produsenten lover på sin hals på baksiden at dette har vært lykkelige griser og at pølsene ikke inneholder noe tull, bortsett fra kjøtt og potetmel og et par ting til. Da kan jeg også spise kjøtt altså. Til og med lille pirat, som helt frem til nå ikke har likt verken kjøtt eller fisk, spiste mange små pølsebiter. Thohoi og kryss i taket!

En grønnsaks og frukt-rik dag i det pirateske hjem altså, kanskje jeg våkner opp som Kristian Valen i morgen, han er ganske så gulerot-oransje i fjeset innimellom. Og jeg mener det ikke noe ille altså Mr. Valen. Du er en artig fyr og jeg har enda bildet fra da vi møttes, men oransje er du :) mye juice på deg også sikkert:)

Velvel, da må jeg lese litt jeg. Koster å være deltidsstudent og piratmamma, juice-maker og arbeidsjern gøtt!

 
Én kommentar

Min matgale verden

19.04.2012 kl.18:21

Solen gjør godt! Og jusen og:) Våren er herlig:)

Skriv en ny kommentar

hjelpmegselv

hjelpmegselv

33, Trondheim

Prøver å forandre verden gjennom meg selv. Prøver å bli bedre på flere plan. På andre plan er jeg helt ok og duger i massevis. Elsker å reise, øl, snille unger, krabbeklør, jobben min, stille stunder, bråkene stunder, en klapp på skuldra og en pizza på fredag. Vi har jo antagelig bare dette ene livet!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits