Kettlebells are ringing! (prøv noe nytt)

 

Hjernen har så godt av å prøve noe annerledes og nytt innimellom. Man får energi, påfyll og kanskje også en liten boost i selvfølelsen. Jeg har altså kasta meg utti Kettlebell-verdenen og instruktøren bemerket at jeg så rimelig forvirret og spent ut, men det gikk fint. Tok en liten rosa vekt, så jeg ikke skulle svime av og jeg kjenner at jeg tåler noen kg ekstra neste gang.

Men tilbake til dette å prøve noe nytt. Her er noen forslag som kan endre dagen din litt; prøv å gå en annen vei til jobb eller gå av på busstoppen før du bruker. Kan oppleve mye fint mellom to busstopper vet du :) Får til å med gått litt på morraskvisten. Ta en annen rute på fjellet enn den du pleier, kjøp noe nytt til middag som dere ikke har prøvd før. Gå i teatret om du ikke pleier, dra på en konsert med helt annen musikkstil enn du pleier. Du skjønner greia?

Altså; hiv deg utti noe nytt, og kjenn på undringen og gleden etterpå. Kanskje fant du noe nytt å bruke tiden din på, kanskje kan du bytte ut en vanen med en annen, kanskje kan du få nye venner, nye mål eller helt andre impulser.

 

Nå skal jeg gå å sovne på sofaen, ble jo ganske sliten kjenner jeg :)

 


Denne lille stranda fant jeg en dag jeg gikk en omvei! 

 

Én kommentar

Min matgale verden

25.04.2012 kl.06:42

Absolutt! Altfor lett å gro fast i gamle spor.

Jeg er midt oppi noe nytt, og det burde vært en prøvekonfirmasjon for oss som bare har en!

Alle sier det går lettere neste gang, men jeg har jo ingen neste gang:)

Både våren og tiden går for fort, voksne barn, skremmende! Men som de sier selv, -vi er jo ikke akkurat voksen nå da, det er når vi blir 18! Heldigvis;)

Jepp, jeg kjenner stresset, så takk for fine ord, jeg leste de flere ganger og lot de synke godt inn:)

Ha en strålende fin dag:)

Skriv en ny kommentar

hjelpmegselv

hjelpmegselv

33, Trondheim

Prøver å forandre verden gjennom meg selv. Prøver å bli bedre på flere plan. På andre plan er jeg helt ok og duger i massevis. Elsker å reise, øl, snille unger, krabbeklør, jobben min, stille stunder, bråkene stunder, en klapp på skuldra og en pizza på fredag. Vi har jo antagelig bare dette ene livet!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits