En sommerdag av de sjeldne!

Jada, kun 11 grader og en god del vind, men en sommerdag likevel. Ut med tiger-sykkelen opptil flere ganger, piraten måte jo ta en lang høneblund i mellom slagene. Rakk aldri noe tivoli, for plena røy full av søte små mennesker som klatra, rutsja, sykla og herja på. Kjempekoselig tundag med nye og gamle kjente. En sånn dag skal man bare ta vare på og nyte. De kommer sjeldent her hvor vi bor.

Jeg satt ute å leste stoff tl masteroppgaven mens piraten sov og jeg sovna omtrent i sola. Jeg satte meg lunt til på en pledd og kosa meg masse med surkirsebærsaft og nøtte/eple-bar.

Nå henger det faktisk klær på verandaen i sola og tørker, piraten har sluknet etter flere meter på sykkel og flere timer i lekeapparatene med gode venner.

Dagens juice ble en blanding av pære, appelsin, eple og gulrot. Kjempegodt og forhåpentligvis sunt for kroppen.

Oh joy for en fin dag!

2 kommentarer

Hylja

29.04.2012 kl.20:10

Dagen her har vært nydelig! Har gått meg tur tre ganger i dag. :)

abbastanza

30.04.2012 kl.13:46

herlig!

Skriv en ny kommentar

hjelpmegselv

hjelpmegselv

33, Trondheim

Prøver å forandre verden gjennom meg selv. Prøver å bli bedre på flere plan. På andre plan er jeg helt ok og duger i massevis. Elsker å reise, øl, snille unger, krabbeklør, jobben min, stille stunder, bråkene stunder, en klapp på skuldra og en pizza på fredag. Vi har jo antagelig bare dette ene livet!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits