En cappuccino til begjær..

Når piratungen starter dagen før seks og mor mister den siste timen med søvn blir det litt rot i systemet. Da er det jammen fint at havregryna står der den skal og at espressomaskina vår faktisk kan få til en brukbar cappucino. Deilig!

Man får gjøre det beste ut av slike trøtte morgener. Helgen startet med handletur på vår lokale meny, derette øldampa blåskjell og loff. Hele familien mumlet masse. Dagen i dag er jo allerede beskrevet, senere blir det stryketrening på mor og leking på resten og kanskje noe oppgaveskriving. Disse oppgavene og eksamene blir jo aldri ferdig heller :)

Men tilbake til cappucinoen. Laget først en espresso, deretter steama jeg melk til den ble stiv og kafe-aktig, deretter tømte jeg espressoen oppi melka og drysset over kokos-sukker. Nam nam nam til mor! Ikke helt som i Italia, men heller ikke så innmari langt unna, kanskje mer tyskland :) hohoho, humor på morran..

 

Ha en strålende dag!

Én kommentar

Min matgale verden

05.05.2012 kl.10:39

Kokossukker...hørtes godt ut. Nyt dagen:)

Skriv en ny kommentar

hjelpmegselv

hjelpmegselv

33, Trondheim

Prøver å forandre verden gjennom meg selv. Prøver å bli bedre på flere plan. På andre plan er jeg helt ok og duger i massevis. Elsker å reise, øl, snille unger, krabbeklør, jobben min, stille stunder, bråkene stunder, en klapp på skuldra og en pizza på fredag. Vi har jo antagelig bare dette ene livet!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits