Lift your mind, and the body will follow!

Leste nettopp Aftenpostens historie om Dale Oen. Det virker som om han var en utrolig fin fyr på alle måter. Utrolig strist at han skulle dø. I artikkelen står det at han brukte en idrettspsykolog som heter Britt Tajet-Foxell. Googlet henne og fant et stykke fra the daily telegraph i England. Utrolig dame det også.

Men dette er ikke noe toppidrettsinnlegg. Det er kun ment som en positiv oppvekker for oss alle.
Når det gjelder idrett er min cv noe kort.. har 3 mnd på et fotballag som eneste meritt. Sport er ikke noe for meg, særlig når jeg ikke får være med selv. Men jeg har i de siste årene endelig utviklet gleden av å trene. Jeg kan til å med gå så langt som å finne på å jogge meg en tur en ettermiddag. Helt vilt hadde jeg sagt om du hadde spurt meg for 3 år siden.

Jeg har også i de siste ukene forsøkt meg på girya/kettlebell. Utrolig tung og effektiv trening. Men tilbake til overskriften. Idrettspyskologen er visst flink til å finne det positive og snu det meste om til noe positivt. Forslitte fraser, men viktig alikvel. Dale Oen lagde pyramider med positive ting skrevet inni til seg selv. Alt var positivt og han leste det mange ganger om dagen. Herlig!
Hva med å henge opp en sånn DaleOen-pyramide på do. Jeg har skrevet om det før, heng opp lapper med gode ord om deg selv eller andre i din familie overalt. Lag smilefjes på badspeilet, heng et hjerte på do, skriv ned alt som er fint og positivt med livet på vegger og tak. Eller lag en liten lapp og legg i veska.

Vi er alle sammen så utrolig mye verdt, vi er flinke til masse og ingen av oss er like, det betyr at selv om både jeg og du er gode på å sykle, gjør det vi det ikke helt likt, men unikt og kanskje kan vi lære noe av hverandre.

Minn deg selv på hvor god du er, ikke tenk at andre kanskje ikke synes det samme, det spiller jo ingen rolle. Tror du selv at du er god, så er det du det og jammen vil du ikke se at det kan fungere. Fortell deg selv akkurat for det fine positive skapet skal stå og så vil kroppen følge etter. Sett deg hårete mål og konsentrer deg om å nå dem.

SAMMEN ER VI ET SUPERSHOW: )

 
Alle bilder fra weheartit.com

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hjelpmegselv

hjelpmegselv

33, Trondheim

Prøver å forandre verden gjennom meg selv. Prøver å bli bedre på flere plan. På andre plan er jeg helt ok og duger i massevis. Elsker å reise, øl, snille unger, krabbeklør, jobben min, stille stunder, bråkene stunder, en klapp på skuldra og en pizza på fredag. Vi har jo antagelig bare dette ene livet!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits