Deilig er den himmel blå

Men i dag er den grå. Vet du at himmelen alltid er blå bak skyene og at solen faktisk alltid er der, den bare gjemmer seg? Det er godt å tenke på når uværet herjer og man savner varmen fra sola på nesa. Tenk som så at; javel, solen er borte, det blir ikke sommer før på lenge, men så lenge jeg greier å stå oppreist i vinden og uværet så skal jeg alltid klare meg. Sånn er det jo ellers i livet også. Man møter motgang og man møter medgang; som nå medvinden tar tak og vips så er du fremme i strandkanten. Sånn er også motgangen, innimellom hviskes du avgårde og ender kanskje opp på feil sted. Da er det bare å gå tilbake og håpe på at solen stikker seg frem mens du går.

Ta styring i livet ditt og skap mest mulig sol omkring deg, da gjør det ingenting om du må gå noen steg tilbake eller i en annen retning enn du hadde tenkt deg :)
 

2 kommentarer

Hylja

12.05.2012 kl.12:16

Mhm... åh, snart er jeg laaangt over skyene og under klar himmel i to hele uker!

Min matgale verden

12.05.2012 kl.13:15

Ja! Ja! Ja! Du er god du! :)

Skriv en ny kommentar

hjelpmegselv

hjelpmegselv

33, Trondheim

Prøver å forandre verden gjennom meg selv. Prøver å bli bedre på flere plan. På andre plan er jeg helt ok og duger i massevis. Elsker å reise, øl, snille unger, krabbeklør, jobben min, stille stunder, bråkene stunder, en klapp på skuldra og en pizza på fredag. Vi har jo antagelig bare dette ene livet!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits