Hurra for regnvær!

eller kanskje ikke.. Utrolig kjedelig at det pøser ned på en sånn dag. Jeg foreslår å ha en flytende/flyttende 17. mai som kan flyttes eller fremskyndes til nærmeste soldag. Dette er for kjipt altså. I Trondheim har vi nå hatt flere dager med grillvær og over 10 grader.. thojoi! Men nå laver det altså ned og til og med måkene har flydd sin vei.

Derfor avlyser vi vår planlagte grilling i fjæra og koser oss hjemme. God frokost med laks og egg. Det blir devils food cake, deilig lunsj, leking med piraten, kosing og film-titting. mor skal skrive på oppgave og forberede seg på eksamen, far plutrer og fjaser med sine ting og dagen er jo fri og fin, så får vi heller glede oss over at kanskje noen steder er sol i dag og at noen nesten svetter i bunaden.

Hurra for oss alle sammen!

 


weheartit.com

 

2 kommentarer

Min matgale verden

17.05.2012 kl.10:04

Hipp hurra, og et ekstra hurra for Devil`s foodcake. Mmmmmm...kos dere:)

Hylja

17.05.2012 kl.10:08

Hipp hurra! Skulle til å foreslå at dere kunne komme innom oss på jobben min, men dere har visst planer allerede. ;) Jeg må løpe! Ha en fantastisk dag!

Skriv en ny kommentar

hjelpmegselv

hjelpmegselv

33, Trondheim

Prøver å forandre verden gjennom meg selv. Prøver å bli bedre på flere plan. På andre plan er jeg helt ok og duger i massevis. Elsker å reise, øl, snille unger, krabbeklør, jobben min, stille stunder, bråkene stunder, en klapp på skuldra og en pizza på fredag. Vi har jo antagelig bare dette ene livet!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits