Pust og pæs, nå har hun løpt..

Ajabaja!

Nå ble jeg sliten. Jeg har en slu plan om å intensivere treningen etter at jeg begynte med kettlebells, eller gyrija eller hva det nå heter. Altså bowlingkuler med håndtak. Det skal ganske få timer til før man faktisk har fått muskler. Utrolig givende å se at det faktisk er en fiskebolle under tskjorta og ikke bare dirrende grevinneflesk. og litt kondisjonstrening har jo heller aldri skadet noen..

Vel, uansett. Nå har jeg løpt. Du verden så fælt det egentlig er. Jeg tok til og med noen styrkeøvelser på gulvet. Blant annet planken med 3åringen på ryggen. Da følte jeg meg supersterk, nesten som Pippi. Det er deilig det, å kjenne at kroppen faktisk ikke bare er gele.

Andre  forholdsvis"nye" ting jeg har gjort i dag er å sluresove på sofaen med lydbok. Det var også deilig. Hørte på Jane Eyre. Det e viktig å utfordre seg selv på den ene eller andre måten en gang i blandt. Jeg tror det er viktig å ikke bare gjøre som før, men finne på noe man sjelden gjør og eventuelt lære seg noe nytt. Nå er liksom planen min å bli glad i løpe. Kan nok ta litt tid, men tid har vi jo nok av :)

 


bilde fra weheartit.

 

En sånn mage vil jeg gjerne ha :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hjelpmegselv

hjelpmegselv

33, Trondheim

Prøver å forandre verden gjennom meg selv. Prøver å bli bedre på flere plan. På andre plan er jeg helt ok og duger i massevis. Elsker å reise, øl, snille unger, krabbeklør, jobben min, stille stunder, bråkene stunder, en klapp på skuldra og en pizza på fredag. Vi har jo antagelig bare dette ene livet!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits