Masteroppgaveskriving, 3-åring i huset og full jobb..jada, bring it on!

Da er siste eksamen snart på hell, skal levere på mandag.

Det betyr at jeg i 3 år, fra piratungen var 3 uker har tatt en mastergrad i ledelse på deltid i tillegg til piratunge og full jobb. Jeg har jobbet med 8 fagområder/kurs under ledelses-hatten. Fra august av skal masteroppgaven være mitt fokus i ett år, i allefall delvis. Jeg har fortsatt en 3åring og full jobb og en koselig samboer som virkelig har vært gull verdt i denne tiden. Trått støttende til og gitt meg mange kvelder til å holde på med mitt.

Til dere som ikke tror dere har ork til å gjennomføre noe sånt; prøv da vel. Ta et lite fag i tillegg til jobben, det gir så mye. Spesielt når du finner et fag du liker, noe som du kan bruke i jobbsammenheng, eller ellers. Jeg får iallefall sett verden med nye øyne etter et kurs, selv om det er masse pensum jeg allerede har glemt og i verste fall kanskje ikke lest en gang, har jeg hatt bruk for mesteparten av det jeg har lært.

Weheartit.com

Min spesialisering og hovedfokus i min oppgave vil være transparante leverandørkjeder og bærekraft. Altså hvordan min bedrift kan ta samfunnsansvar nedover i leverandørkjeden. I dag var jeg faktisk på besøk til en leverandør og snakket litt med dem om hvordan jeg kan gripe an oppgaven og litt om hva de kan bidra med. Kjempespennende!

Jeg er ganske så stolt over at jeg har klart dette og jeg kan til og med skilte med gode karakterer. Jeg skryter litt av meg selv nå, men det synes jeg er på sin plass. Jeg har også i tillegg til alle fagene opprettholdt denne bloggen, som ble skapt midt i studietiden for at jeg skulle bli et bedre menneske. Om jeg lyktes skal ikke jeg bedømme, men jeg vet iallefall at jeg har lært mye av bloggingen også. Jeg kjenner meg selv bedre og vet hvor mine styrker og svakheter som regel befinner seg. Jeg kan også med hånden på hjertet si at sånn er jeg og for meg er det nok. Om noen ikke liker meg, så skitt la gå!

 

Mitt erfaring er altså; du kan om du vil!Jeg har riktignok 1 år igjen altså, men er godt i gang med forskningen allerede. Jeg vet sånn cirka hvilke artikler og teorier jeg vil bruke, jeg vet hvilken råvare jeg skal forske på og jeg har fått tildelt veileder. Hva kan gå galt nå?? :


Zambesi Sunset

2 kommentarer

Min matgale verden

19.06.2012 kl.21:29

Du er flink du:)

Tove

30.06.2012 kl.12:37

Wow superwoman :-)

Har selv tatt 2 fulltids-studier (på videregående og høgskolenivå) med små barn i hus og med jobb i tillegg. Det var travelt men likevel så utrolig verdt det etterpå. Skikkelig luksus å kun ha jobb og privatliv etterpå, slippe skole og oppgaveskriving i tillegg :-)

Stå på flinki :-)

Skriv en ny kommentar

hjelpmegselv

hjelpmegselv

33, Trondheim

Prøver å forandre verden gjennom meg selv. Prøver å bli bedre på flere plan. På andre plan er jeg helt ok og duger i massevis. Elsker å reise, øl, snille unger, krabbeklør, jobben min, stille stunder, bråkene stunder, en klapp på skuldra og en pizza på fredag. Vi har jo antagelig bare dette ene livet!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits